Μαρινάκης: «Σφαγή που δεν έχει προηγούμενο»- «Οργανωμένο έγκλημα»- Έρχεται έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο (vid)

Μαρινάκης: «Σφαγή που δεν έχει προηγούμενο»- «Οργανωμένο έγκλημα»- Έρχεται έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο (vid)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων, τόνισε πως ο Ολυμπιακός βίωσε τη μεγαλύτερη «σφαγή» στην ιστορία στη Λεωφόρο από έναν «στημένο» διαιτητή, ενώ υπογράμμισε ότι έρχεται έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στον Ρέντη μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-1) και με δήλωση του εξαπέλυσε «μύδρους» κατά του Δανού διαιτητή, Γιάκομπ Κέλετ και της ΕΠΟ, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός βίωσε στη Λεωφόρο μια από τις μεγαλύτερες «σφαγές» στην ιστορία.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας του, με αφορμή την εμφάνισή τους στο ντέρμπι του «Απόστολος Νικολαϊδης», αναφέρθηκε στην τραγική διαιτησία του ντέρμπι και στο πέναλτι-φάντασμα στο 90+7’ που αλλοίωσε το αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα μίλησε για «μία στημένη ομοσπονδία, στην οποία λειτουργεί το παρακράτος και το οργανωμένο έγκλημα».

Ακόμα ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε στην τοποθέτηση του ότι θα γίνει Διοικητικό Συμβούλιο τη Δευτέρα το απόγευμα ή την Τρίτη το πρωί στο οποίο θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα αναφορικά με το μέλλον, ύστερα από τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τη διαιτησία, αλλά και με όσα συμβαίνουν γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΕΠΟ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη δήλωση του στάθηκε και στα χιλιάδες μηνύματα αγανάκτησης από τους οπαδούς της ομάδας για το αποψινό «έγκλημα» στη Λεωφόρο και τη διαιτησία του Σκανδιναβού ρέφερι που στιγμάτισε το ματς. Τέλος, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός απέδειξε σήμερα ότι «μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο, ακόμα και τη διαιτησία. Όπως συνέβη και σήμερα απέναντι σε μια διαιτητική ομάδα που από το πρώτο λεπτό ήταν καραστημένη.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για ένα πράγμα: Είδαμε τον Ολυμπιακό να παίζει σε ένα πολύ δύσκολο ματς πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Επίσης, είδε όλη η Ελλάδα ότι οι παίκτες μας είναι οι καλύτεροι. Οταν είναι συγκεντρωμένοι μπορούν να αποδώσουν πάρα πολύ καλά και να παίξουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Με τέτοιες αποδόσεις ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει όλα τα παιχνίδια και να πάρει το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, το τι έχει συμβεί από το πρώτο λεπτό στο αποψινό ματς είναι μια σφαγή που δεν έχει προηγούμενο.

Είναι από τις μεγαλύτερες σφαγές στην ιστορία. Και από το πρώτο λεπτό. Με έναν στημένο διαιτητή, από μία στημένη ομοσπονδία, στην οποία λειτουργεί το παρακράτος και το οργανωμένο έγκλημα. Τα έχω ξαναπεί. Είναι λυπηρό. Γι’ αυτό και πάμε από το κακό στο χειρότερο. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την ώρα που έληξε το ματς έχουμε λάβει χιλιάδες μηνύματα αγανάκτησης από τους οπαδούς μας, οι οποίοι θέλουν να σταματήσει αυτό το τσίρκο. Αυτό που όλοι βλέπουμε. Πως μπορεί να γίνει αυτό και να μη συμμετέχει ο Ολυμπιακός σε αυτή την παρωδία.

Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και εγώ προσωπικά έχω μάθει να μάχομαι. Εχω μάθει στα δύσκολα από μικρός. Εχω μάθει να αλλάζω τις καταστάσεις όταν πρέπει να αλλάξουν και όταν χρειάζεται να αλλάξουν. Μέχρι σήμερα, σχεδόν όλες, αλλά τις περισσότερες φορές, είμαστε νικητές. Το ίδιο πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί και φέτος. Αλλά αυτό που θα κάνουμε είναι ότι θα έχουμε ένα διοικητικό συμβούλιο. Θα ακούσουμε ακριβώς τις απόψεις των μελών του Δ.Σ και του κόσμου και θα αποφασίσουμε. Σας λέω και πάλι, όμως, και αγανακτισμένος είμαι και στεναχωρημένος για όλα αυτά που είδαμε σήμερα.

Από την άλλη πλευρά, αυτό που είπα στους παίκτες πριν, είναι ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί βλέπουμε επιτέλους ότι όλοι αυτοί οι μεγάλοι παίκτες μπορούν να παίξουν πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Ακόμα και τη διαιτησία. Το είδατε και σήμερα. Κερδίσαμε και τη διαιτησία, που από το πρώτο λεπτό ήταν καραστημένη. Δεν υπάρχει άνθρωπος, ο οποίος γνωρίζει από ποδόσφαιρο και να έχει μια διαφορετική άποψη.

Από εκει και πέρα, σας είπα. Εμείς στο τέλος είμαστε νικητές. Οσο και δύσκολο μπορεί να ακούγεται. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να δούμε πως μπορούμε να προχωρήσουμε. Όταν δεν μπορείς να προχωρήσεις με νόμιμα μέσα και όταν κάνεις αυτό που πρέπει: δηλαδή να παίξεις ένα καλό ποδόσφαιρο, να ισχύουν οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου. Όταν όλα αυτά καταπατούνται θα πρέπει και εμείς να αποφασίσουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν είναι εύκολες αυτές οι αποφάσεις. Όπως σας είπα, θα γίνει ένα διοικητικό συμβούλιο αύριο το απόγευμα ή την Τρίτη το πρωί και θα αποφασίσουμε.».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ