Η μεγάλη επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι – Πρώτη προπόνηση με τον Ολυμπιακό και… έτοιμος να παίξει!

Η μεγάλη επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι – Πρώτη προπόνηση με τον Ολυμπιακό και… έτοιμος να παίξει!

Ο Μίτσελ είδε για πρώτη φορά τον Παϊτίμ Κασάμι να προπονείται κανονικά με την πρώτη ομάδα και πλέον μετράει αντίστροφα.

Μετά από 5,5 χρόνια, ο Παϊτίμ Κασάμι είναι πάλι εδώ. Ο Ελβετός μέσος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ελεύθερων ποδοσφαιριστών, στις 30 Σεπτεμβρίου. Εκτοτε, οι εμφανίσεις του αφορούσαν κυρίως τη διαρκή παρουσία του στα παιχνίδια των Ερυθρόλευκων, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχουν συγκεκριμένα νέα για το στάτους του στην ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού. Πέρα από μία δήλωση του Μίτσελ, που είχε αναφέρει πως ο 30χρονος Ελβετός μέσος είναι τραυματίας, ουδέν. Αυτό, ωστόσο, μέχρι χθες…

Μία ημέρα μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, λοιπόν, ο Παϊτίμ Κασάμι έκανε την πρώτη ολοκληρωμένη προπόνησή του με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Βρέθηκε χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που αντιμετώπισε και να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Προσθέτοντας ακόμη μία λύση στα χέρια του Μίτσελ, στη μάχη για τη διεκδίκηση του τίτλου.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στην Premier League: Τέλος εποχής για Λίβερπουλ!

Ο Κασάμι είχε έρθει στην Ελλάδα με θλάση στον Δικέφαλο. Εκανε θεραπείες και έξτρα ατομικό πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής του κατάστασης, προπονήθηκε αρκετές φορές με τη δεύτερη ομάδα, ώστε να μπορέσει να βρει ρυθμό και να αποκτήσει αντοχές και πλέον έφτασε η ώρα να βρεθεί στο περιβάλλον για το οποίο προοριζόταν. Ετσι, ο Μίτσελ τον ενέταξε στο πρόγραμμα της πρώτης ομάδας από το πρωί της Δευτέρας.

Ο Ελβετός μέσος προπονήθηκε με τους ποδοσφαιριστές που δεν συμμετείχαν ή δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση. Αυτό φαντάζει δύσκολο να συμβεί μέσα στο 2023, καθώς απομένουν μόνο τα παιχνίδια με Λεβαδειακό (εκτός, 09/11) και ΑΕΚ (εντός, 13/11), στα οποία φαντάζει πολύ δύσκολο να του δώσει ευκαιρίες ο Μίτσελ. Αν και ο Ισπανός είχε εισηγηθεί θετικά στην περίπτωση του δυναμικού αριστεροπόδαρου μέσου.

Από το 2017, όταν και αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, ο Κασάμι επέστρεψε στην Ελβετία. Πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στην πατρίδα του και με τη φανέλα της Σιόν, με την οποία είχε 104 αγώνες, 32 γκολ και 16 ασίστ. Αποχώρησε φέτος από τη Βασιλεία ολοκληρώνοντας μια φοβερή διετία, στην οποία «έγραψε» συνολικά 79 συμμετοχές, 19 γκολ και 9 ασίστ, αγωνιζόμενος κατά βάση, είτε ως καθαρός αμυντικός μέσος είτε στην κανονική του θέση, στο «8». Ο κορυφαίος μέσος του πρωταθλήματος Ελβετίας για τη σεζόν 2020-21 έχει φορέσει 66 φορές τη φανέλα του Ολυμπιακού, μετρώντας 9 γκολ και 9 ασίστ και κερδίζοντας δύο Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ