Μάνου Γκαρθία: «Υπάρχει πίεση στην ομάδα, έχω να δώσω πολλά περισσότερα στον Άρη»

Μάνου Γκαρθία: «Υπάρχει πίεση στην ομάδα, έχω να δώσω πολλά περισσότερα στον Άρη»

Ο Μάνου Γκαρθία μίλησε για το ματς με τον Λεβαδειακό και την πίεση που υπάρχει στον Αρη.

Ο Αρης υποδέχεται τον Λεβαδειακό, με τον Μάνου Γκαρθία να δίνει το σύνθημα για το τρίποντο.

Ο νεαρός παίκτης υπογράμμισε πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, ενώ στάθηκε και στην πίεση που υπάρχει στο στρατόπεδο των «κιτρίνων».

Διαβάστε επίσης: Η μεγάλη επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι – Πρώτη προπόνηση με τον Ολυμπιακό και… έτοιμος να παίξει!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για την αναμέτρηση με την Λαμία: «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Ξέρουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη».

Για την πίεση που υπάρχει στον Άρη: «Είναι πολύ φυσιολογικό να υπάρχει πίεση γιατί είναι ένα μεγάλο σωματείο, υπάρχει μεγάλη αναγκαιότητα να κερδίσουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, έχω την πίστη ότι η ομάδα μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση και να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για την ατομική του απόδοση: «Έχω να δώσω πολλά πράγματα ακόμη, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά γιατί θέλουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε τόσο ατομικά όσο και ως ομάδας».

Για τον κόσμο του Άρη: «Γνωρίζω ότι όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, ο κόσμος δεν έρχεται στο γήπεδο, ωστόσο γνωρίζω ότι ο κόσμος του Άρη είναι πάντα εκεί, είναι δίπλα μας για να μας δώσει την ενέργεια που χρειάζεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ