Don Balon: «Ο Χάμες θέλει τον Κέιλορ Νάβας στον Ολυμπιακό» (pic)

Don Balon: «Ο Χάμες θέλει τον Κέιλορ Νάβας στον Ολυμπιακό» (pic)

Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Κέιλορ Νάβας – Τι αναφέρει το Don Balon.

Μπορεί τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ολυμπιακός να απέκτησε τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη για να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Τόμας Βατσλίκ, αλλά στο εξωτερικό επιμένουν για τον Κέιλορ Νάβας, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το «Don Balon», ο Κοσταρικανός πορτιέρο έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς δεν βρίσκεται στις επιλογές του Κρίστοφ Γκαλτιέ, με τον Ολυμπιακό, τη Νάπολι και τη Γουέστ Χαμ να εμφανίζονται ως… υποψήφιοι μνηστήρες του έμπειρου τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη έκπληξη από τον Μίτσελ ενόψει Λεβαδειακού

Όπως μάλιστα τονίζεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, σύμμαχοι του πειραϊκού συλλόγου στην υποτιθέμενη διεκδίκηση του Κέιλορ Νάβας είναι οι δύο πρώην συμπαίκτες του 35χρονου γκολκίπερ στη Ρεάλ Μαδρίτης και νυν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ και ο Κολομβιανός αστέρας θα μπορούσαν να πείσουν τον Κέιλορ Νάβας να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τα χρώματα του Ολυμπιακού, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα το «Don Balon».

Ο Κοσταρικανός πορτιέρο αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από το καλοκαίρι του 2019, έχοντας συνολικά 108 συμμετοχές με τον γαλλικό σύλλογο, ενώ πριν μετακομίσει μόνιμα στο Παρίσι αγωνιζόταν στη Ρεάλ, καταγράφοντας συνολικά 162 συμμετοχές. Στην καριέρα του έχει παίξει σε 452 αγώνες, έχοντας κρατήσει 165 φορές ανέπαφη την εστία του.

Δείτε το σχετικό… τιτίβισμα για τον Ολυμπιακό και τον Νάβας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ