Άγριο ξεφωνητό από οπαδούς της ΑΕΚ για το πέναλτι φάντασμα – «Πέταξε το έξω ρε» (pics)

Άγριο ξεφωνητό από οπαδούς της ΑΕΚ για το πέναλτι φάντασμα – «Πέταξε το έξω ρε» (pics)

Έξαλλοι πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ για το απίστευτο πέναλτι που δόθηκε στην ΑΕΚ στο ματς με τον ΟΦΗ μόλις στο 5ο λεπτό. Χαμός στα social media της ΠΑΕ, όπου δεκάδες μιλούν για «ξεφτίλα» και ζητούσαν να το «πετάξει έξω».

Λίγες μέρες μετά το αστείο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο 97ο λεπτό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και την αλλοίωση αποτελέσματος, ήταν η σειρά της ΑΕΚ να πάρει πέναλτι-φάντασμα. Η Ένωση υποδέχτηκε τον ΟΦΗ στην Opap Arena για την 12η αγωνιστική και για ακόμη μια φορά έγιναν… όργια, με τους κιτρινόμαυρους να παίρνουν ένα από τα πλέον ανύπαρκτα πέναλτι που έχουν δοθεί.

Συγκεκριμένα, μόλις στο 5ο λεπτό του ματς, ο Άμραμπατ μπήκε μέσα στην περιοχή έπεσε από ένα ακούμπημα του Μεγιάδο και ο διαιτητής Κουτσιαύτης έδειξε την άσπρη βούλα αμέσως. Ο ίδιος ο Μαροκινός μάλιστα που έπεσε στο έδαφος σηκώθηκε άμεσα υπό τον φόβο να μη δεχτεί κίτρινη κάρτα για θέατρο, όμως ο Έλληνας ρέφερι ήταν ανένδοτος, δίνοντας επί VAR ένα από τα πιο αστεία πέναλτι που έχουν δοθεί.

Το χειρότερο στην παράβαση είναι αυτή είναι ότι ο Διαμαντόπουλος που ήταν στο VAR έκανε έλεγχο και συμφώνησε με τον διαιτητή του ματς ότι είναι πέναλτι, παρά το γεγονός ότι ο αμυντικός του ΟΦΗ μαρκάρει πεντακάθαρα. Για να αντιληφθεί κανείς ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, αρκεί να δει στα social media της ΠΑΕ ΑΕΚ, που γίνεται το έλα να δεις, από τους ίδιους τους οπαδούς της Ένωσης.

Πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ είναι έξαλλοι με την απόφαση του διαιτητή να δώσει ένα τόσο αστείο πέναλτι και «κράζουν» τόσο τη διοίκηση, όσο και τον ίδιο τον ρέφερι.

Τα σχόλια όπου οι ίδιοι οι οπαδοί της Ένωσης «ξεφωνίζουν» για το πέναλτι-φάντασμα είναι πάρα πολλά, με τις πιο χαρακτηριστικές, όπως θα δείτε και παρακάτω να μιλούν για «απόφαση – ξεφτίλα», για «ντροπή», ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που μόλις δόθηκε, έγραψαν χαρακτηριστικά «Πέταξε το έξω ρε», ενώ ζητούσαν από την ΠΑΕ να πάρει θέση και να ξεκαθαρίσει και η ίδια ότι δεν ήταν πέναλτι…

Δείτε μερικά από τα πάρα πολλά σχόλια των οπαδών της Ένωσης: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ