Επικίνδυνες έξοδοι για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό – Επιστροφή στην «Opap Arena» για την ΑΕΚ (pic)

Επικίνδυνες έξοδοι για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό – Επιστροφή στην «Opap Arena» για την ΑΕΚ (pic)

Το... κυρίως πιάτο της 12ης αγωνιστικής περιλαμβάνει εκτός έδρας αποστολές για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό σε Αγρίνιο και Λιβαδειά αντίστοιχα, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με την άνετη νίκη του Άρη επί της Λαμίας (5-0) την Τρίτη (8/11) άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League, με το μενού της Τετάρτης να περιλαμβάνει τέσσερα ματς.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός φιλοξενείται στις 17:00 από τον Παναιτωλικό και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις μετά το 1-1 κόντρα στον Ολυμπιακό. Μία ώρα αργότερα (18:00) ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα ντέρμπι με φόντο την εξάδα και στις 20:00 ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό.

Διαβάστε επίσης: Η σύζυγος του Βίντα αναστατώνει την «OPAP Arena» (pics)

Εκτός έδρας στα… χαρτιά βέβαια αφού οι Πειραιώτες θα έχουν μαζί τους και τουλάχιστον 2.500 οπαδούς τους καθώς οι γηπεδούχοι άνοιξαν θύρες για τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα (20:00) η ΑΕΚ θα υποδέχεται στην «Opap Arena» τον ΟΦΗ, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες και τη διατήρηση του απόλυτου στο νέο της σπίτι.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ