Δέκα (βαθμοί) πίσω, τέσσερις χιλιάδες μπροστά (pics)

Δέκα (βαθμοί) πίσω, τέσσερις χιλιάδες μπροστά (pics)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού... φώναξαν «παρών» στη Λιβαδειά και έδειξαν ότι στηρίζουν την ομάδα, εν όψει του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ και της συνέχειας του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή.

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ. Παρότι δεν ξεκίνησε τη χρονιά όπως θα ήθελε, η ομάδα του Μίτσελ βρίσκει πλέον τον δρόμο της, κάνει συνεχόμενες καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και θα έπρεπε να είχε ήδη μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, εάν όλα κυλούσαν φυσιολογικά στη Λεωφόρο…

Ο Ισπανός τεχνικός έχει καταφέρει να «δέσει» και πάλι τους Ερυθρόλευκους, με τους ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται, κάτι το οποίο ο κόσμος της ομάδας το αντιλαμβάνεται. Αυτό φάνηκε εξάλλου και χθες στη Λιβαδειά, στον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την τοπική ομάδα για την 12η αγωνιστική της Super League.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Νίκες παντού…

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού… φώναξαν «παρών» και στήριξαν την ομάδα, καθώς περίπου 4.000 φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας, διπλάσιοι από εκείνους της ΑΕΚ, βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς, εμψυχώνοντας τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του.

Οι οπαδοί των Πειραιωτών «κοκκίνησαν» τη Λιβαδειά και έδειξαν ότι στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες. Όπως όλα δείχνουν, το sold out για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ είναι αναπόφευκτο, καθώς πλέον μοιάζει με θέμα ωρών να εξαντληθούν τα εισιτήρια, με το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να ετοιμάζεται να φορέσει τα… καλά του, για το τελευταίο ματς, πριν από τη διακοπή του Μουντιάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ