Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Οζέγκοβιτς εσύ σούπερ σταρ

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Οζέγκοβιτς εσύ σούπερ σταρ

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ογκνιέν Οζέγκοβιτς, ο οποίος σκόραρε δις ο Βόλος επικράτησε με 2-1 εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα, σημειώνοντας έτσι την έβδομη νίκη του στο πρωτάθλημα. Δεύτερη σερί ήττα για τους Γιαννιώτες οι οποίοι παραμένουν χαμηλά στην βαθμολογία.

Με τον Ογκνιέν Οζέγκοβιτς να πετυχαίνει δύο τέρματα σε οκτώ λεπτά, ο Βόλος επικράτησε με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 12η αγωνιστική της Superleague.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, έχοντας την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του ματς, ωστόσο δεν έβρισκε τον τρόπο να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Ο Βόλος είχε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από ωραία ενέργεια του Ντέλετις, που από πλάγια θέση έκανε τη σέντρα σουτ στο δεύτερου δοκάρι, με τον Αθανασίου να διώχνει.

Την λύση για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου, έδωσε στην επανάληψη ο συνήθης ύποπτος, Οζέγκοβις ο οποίος βρήκε δίχτυα μέσα σε οκτώ λεπτά (47′, 55′).

 

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Μπάλαν, ο οποίος μετά την ωραία μπαλιά του Μορέιρα απέφυγε τον Κλέιμαν και σούταρε σε κενή εστία για το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης (9′ Μεταξάς), Μπαριέντος, Μεσκίδα (46′ Νοκιέρ), Φερνάντες (80′ Κούτσιας), Οζέγκοβιτς (86′ Φερνάντεθ), Ντέλετιτς (86′ Πίρινεν).

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Μπαγκαλιάνης, Πήλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος (64′ Μπάλαν), Τζίμας, Μέντες, Ροσέρο, Παμλίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ