Τι είπε ο Ντέμης για τον Παναθηναϊκό και τον Γιοβάνοβιτς…

Τι είπε ο Ντέμης για τον Παναθηναϊκό και τον Γιοβάνοβιτς…

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο και στάθηκε στη νοοτροπία των πράσινων, αλλά και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, με σκόρερ τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τη νίκη του τριφυλλιού και στάθηκε στη νοοτροπία των πράσινων, που… ξεκινά από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παράλληλα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Ατλέτικο Μαδρίτης μίλησε για τη σημασία που είχε ότι ο Παναθηναϊκός είχε ενέργεια, ενώ τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό που ήρθε αυτό το διπλό χωρίς τους Παλάσιος και Αϊτόρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν σημαδιακό αυτό το παιχνίδι. Έβγαλε αντίδραση, ήταν ένα από τα καλύτερά του ματς εκτός έδρας. Είχε ενέργεια, δημιούργησε αρκετές φάσεις, περισσότερες τελικές από άλλες φορές. Θα μπορούσε και να κερδίσει πιο εύκολα», ανέφερε αρχικά ο Ντέμης στην εκπομπή του στη Nova, προτού προσθέσει:

«Έχει μεγαλύτερη σημασία το αποτέλεσμα γιατί λείπει ο Αιτόρ και ο Παλάσιος. Ο Βέρμπιτς είχε όρεξη, είναι καλός παίκτης, αλλά δεν του βγήκαν όλα. Έχει ενέργεια όμως. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Παναθηναικός είχε συμπεριφορά και νοοτροπία νικητή. Πήγε για να κερδίσει. Εκεί είναι ο προπονητής. Εκτός από αυτό, ο Τσέριν έχει ανέβει πάρα πολύ, το ίδιο και ο Μπερνάρ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ