Απόφαση για Κασάμι και Λάιντνερ – Παίζουν για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό

Απόφαση για Κασάμι και Λάιντνερ – Παίζουν για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό

Ο Μίτσελ θα δει τους Παϊτίμ Κασάμι και Ντορόν Λάιντνερ να αγωνίζονται σε επίσημο παιχνίδι. Χωρίς επίσημα ματς, αλλά στην εθνική Ισραήλ ο 20χρονος μπακ!

Την προηγούμενη εβδομάδα «εμφανίστηκαν» και οι δύο. Εγιναν κομμάτι της επικαιρότητας του Ολυμπιακού. Μπήκαν στην κουβέντα, αλλά και στο… οπτικό πεδίου του Μίτσελ. Ο Παϊτίμ Κασάμι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προπονήθηκε με την πρώτη ομάδα, της οποίας αποτελεί, πλέον, μόνιμο μέλος. Ο Ντορόν Λάιντνερ ακολούθησε την αποστολή στη Λιβαδειά. Μπορεί να μην μπήκε στην τελική 20άδα, αλλά για πρώτη φορά φάνηκε ότι έχει μπει στο μυαλό του προπονητή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, και οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές, θα κάνουν αυτό το Σαββατοκύριακο την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους για φέτος, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Καθώς όπως έγινε γνωστό από το Ρέντη, τόσο ο Κασάμι όσο και ο Λάιντνερ αποφασίστηκε να αγωνιστούν με τον Ολυμπιακό Β αυτή την εβδομάδα, με σκοπό να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και να… ξεμουδιάσουν.

Οι δύο παίκτες της πρώτης ομάδας των πρωταθλητών θα μπουν στην αποστολή της ομάδας του Γιάννη Οκκά ενόψει του Σαββατιάτικου (13:45, ΕΡΤ3) αγώνα με αντίπαλο την Καλαμάτα, για τη 2η αγωνιστική της Super League 2, με σκοπό να αγωνιστούν από τουλάχιστον ένα ημίχρονο.

Για τον Κασάμι αυτό θα είναι το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού μετά τις 17 Μαΐου 2016 και τον σκανδαλώδη τελικό Κυπέλλου της περιόδου Κοντονή, όταν η αναμέτρηση πήρε συνεχόμενες αναβολές και τελικά ορίστηκε έναν μήνα μετά το τέλος των αγώνων των Πειραιωτών!

Ο 30χρονος (02/06/1992) μέσος, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό στη γάμπα και είναι έτοιμος να βοηθήσει, αγωνίστηκε τελευταία φορά σε επίσημα παιχνίδι στο Βασιλεία-Λουγκάνο 2-1 (22/05/2022), όταν και σκόραρε το νικητήριο τέρμα για την πρώην ομάδα του. Ο Μίτσελ υπολογίζει κανονικά τον Κασάμι για το ρόστερ θεωρεί ότι πρόκειται για παίκτη που θα προσφέρει σημαντικές λύσεις, σε πολλές θέσεις.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ντορόν Λάιντνερ, μπορεί να μην έχει ούτε μία επίσημη συμμετοχή ή ακόμη και παρουσία σε αποστολή με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά στο Ισραήλ συνεχίζουν να τον υπολογίζουν ως τον βασικό αριστερό μπακ της εθνικής! Μάλιστα, μόλις σήμερα ανακοινώθηκε ότι κλήθηκε επίσημα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αλόν Χαχάν, για τα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του κόντρα σε Ζάμπια και Κύπρο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι και για τον Λάιντνερ η αναμέτρηση με την Καλαμάτα αναμένεται να είναι η πρώτη επίσημη για φέτος σε συλλογικό επίπεδο από τις 21/05/2022 (σ.σ. 90 λεπτά στο Χάποελ Τελ Αβίβ-Μακάμπι Τελ Αβίβ 0-2). Καθώς από τον Ιούλιο, όταν και αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, δεν έχει πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής, ούτε επί Μαρτίνς ούτε επί Κορμπεράν ούτε επί Μίτσελ.

Πάντως ο Ισπανός θέλει να δώσει ευκαιρίες στον 20χρονο (26/04/2002) αριστερό μπακ και για αυτόν τον λόγο θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στην Ισπανία, για τη μίνι χειμερινή προετοιμασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ