Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσε κάρτες ο Μπερνάντ

Παναθηναϊκός: Συμπλήρωσε κάρτες ο Μπερνάντ

Ο Βραζιλιάνος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Παναθηναϊκού.

Τις υπηρεσίες του Μπερνάντ σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του Παναθηναϊκού θα στερηθεί ο Γιοβάνοβιτς, καθώς ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο ματς με τον Ατρόμητο και έφτασε τις τέσσερις στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του Παναθηναϊκού είναι με Ιωνικό στη Νίκαια, ΟΦΗ στη Λεωφόρο, Λεβαδειακό στη Βοιωτία και ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε επίσης: Αποβολή με δύο κίτρινες σε πέντε λεπτά για τον Έρλινγκμαρκ στη Λεωφόρο – Με δέκα παίκτες από το 35′ ο Ατρόμητος (vid)

Σε ένα από αυτά τα παιχνίδια ο Μπερνάντ θα πρέπει να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, λόγω των τεσσάρων καρτών που συμπλήρωσε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Ο Λατινοαμερικάνος μεσοεπιθετικός μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί σε 10 αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, έχοντας δύο ασίστ. Μια στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία και μια στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ