Γιοβάνοβιτς: «Μας έλειψε η φαντασία όχι όμως και η υπομονή» (vid)

Γιοβάνοβιτς: «Μας έλειψε η φαντασία όχι όμως και η υπομονή» (vid)

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα με 2-0 του Ατρόμητου στη Λεωφόρο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στην Cosmote TV μετά το παιχνίδι στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο έφτασε η ομάδα του στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Σπύρος Μαραγκός: Η σπάνια ασθένεια που τον άφησε ανάπηρο και ο ευεργέτης που του πληρώνει ακόμη τον μισθό

Όσα είπε ο Γιοβάνοβιτς:

Για το ματς: «Ήταν δύσκολο ματς το ξέραμε. Δεν σημαίνει ότι το πλεονέκτημα παικτών μας δίνει την ευκολία. Μας έλειψε η φαντασία όχι όμως και η υπομονή και χάρη σε αυτήν έχουμε φτάσει μέχρι εδώ».

Για το πώς νιώθει που ο κόσμος φωνάζει το όνομά του: «Πολύ ωραία απλά νομίζω ότι οι παίκτες προσπαθούν από την αρχή της σεζόν και πρέπει να είμαστε περήφανοι γι’ αυτούς. Ο προπονητής είναι ένας ενδιάμεσος μεταξύ παικτών και των στόχων που έχουν. Αυτοί υλοποιούν την εξαιρετική πορεία».

Για το πώς θα σχολίαζε την πορεία του Παναθηναϊκού έως τώρα: «Πολύ γρήγορα μπήκαμε στα βαθιά και κολυμπάμε καλά».

Όσα είπε ο Κόλμαν:

«Είμαι δυσαρεστημένος που δώσαμε το δικαίωμα στον διαιτητή να αποβάλλει έναν παίκτη μας. Αυτό δυσκόλεψε το έργο μας, Δεν εχω παράπονο από τους παίκτες, πάλεψαν πάρα πολύ. Είναι δύσκολο να παιξεις κόντρα στον Παναθηναϊκό με 11 παίκτες οπότε πόσο μάλλον με 10.

Ο Τζοβάρας είχε μεγάλη ευκαιρία να πασάρει και να σκοράρουμε. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε τις δικές του ευκαιρίες και πήρε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ