«Σειρήνες» από την Αγγλία για τον Μπόουλερ (vid+pic)

«Σειρήνες» από την Αγγλία για τον Μπόουλερ (vid+pic)

Ο Ολυμπιακός, η Μπλάκπουλ και τα σενάρια για το μέλλον του Τζος Μπόουλερ - Τι αναφέρουν στην Αγγλία για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζος Μπόουλερ, με τον Βρετανό μεσοεπιθετικό να έρχεται στο μεγάλο λιμάνι ως δανεικός από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μέχρι τώρα ο 23χρονος εξτρέμ έχει πραγματοποιήσει συνολικά 7 συμμετοχές με τη φανέλα των Πειραιωτών σε πρωτάθλημα και Ευρώπη (4 Super League, 3 Europa League), χωρίς, όμως, να έχει σκοράρει ή να έχει να βγάλει ασίστ σε 271 λεπτά συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης: Η διαφορά της Κυριακής για Μίτσελ και Αλμέιδα… φάνηκε την Τετάρτη (vids)

Η συμφωνία που έχει κάνει ο Ολυμπιακός με την Νότιγχαμ Φόρεστ για τον δανεισμό του Βρετανού μεσοεπιθετικού είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο, όπως αναφέρουν στην Μεγάλη Βρετανία, υπάρχει ομάδα που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει ως δανεικό στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Αυτή, σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ στο Νησί, είναι η Μπλάκπουλ, στην οποία αγωνιζόταν πριν αποκτηθεί από την Νότιγχαμ και έρθει στην Ελλάδα για τον πειραϊκό σύλλογο.

Ο Τζος Μπόουλερ είχε ξεκινήσει τη φετινή σεζόν στην Μπλάκπουλ, με την οποία μάλιστα πραγματοποίησε 7 συμμετοχές (σ.σ έχοντας 2 γκολ σε 625 λεπτά), πριν έρθει στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού. Σύμφωνα με τον κανονισμό της FIFA, ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να παίξει μάξιμουμ σε δύο ομάδες κατά τη διάρκεια της ίδιας σεζόν.

Αυτές οι δύο στην περίπτωση του Βρετανού μεσοεπιθετικού είναι η Μπλάκπουλ και ο Ολυμπιακός. Οι Seasiders, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο Νησί, θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο 23χρονος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στις βασικές επιλογές του Μίτσελ και να τον αποκτήσουν ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Απομένει να φανεί εάν τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ έχουν βάση και εάν τελικά η βρετανική ομάδα προσπαθήσει να πάρει τον 23χρονο μεσοεπιθετικό τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μπόουλερ είχε αποκτηθεί από την Μπλάκπουλ το καλοκαίρι του 2021, όταν έμεινε ελεύθερος από την Εβερτον, με τον Βρετανό μεσοεπιθετικό να πραγματοποιεί συνολικά 52 συμμετοχές, έχοντας 10 γκολ και 3 ασίστ με τα χρώματα των Seasiders, πριν αποχωρήσει τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ