Φωκάς : «Το πρόβλημά τους δεν είναι το σύνθημα ή ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Σαββίδης»

Φωκάς : «Το πρόβλημά τους δεν είναι το σύνθημα ή ο ΠΑΟΚ, αλλά ο Σαββίδης»

Ο Αριστείδης Φωκάς φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του «ΣΚΑΪ» όπου μίλησε για το σύνθημα, για τον ΠΑΟΚ, για τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς βρέθηκε στο «μάτι» του κυκλώνα από το περασμένο Σάββατο (14/4) όταν «συνελήφθη» σε video στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ να τραγουδάει μαζί με τον κόσμο του Δικέφαλου ένα υβριστικό σύνθημα κατά της Βουλής (σ.σ.: «να καεί, να καεί η πουτ@ν@ η Βουλή»).

Σήμερα (16/4) νωρίς το πρωί φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του «ΣΚΑΪ» όπου μίλησε για το σύνθημα, για τον ΠΑΟΚ, για τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κ. Φωκάς αναφέρθηκε στο κατεστημένο της Αθήνας που διαρκεί επί χρόνια και ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα διαλύσουν τις ομάδες του κέντρου, δηλαδή τους μεγάλους συλλόγους της πρωτεύουσας.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Και βέβαια δεν το εννοεί κανείς όπως ακούγεται το σύνθημα, όπως δεν εννοούν και οι Αθηναίοι το Βούλγαροι. Στο Σύνταγμα οι αγανακτισμένοι φώναζαν το ίδιο σύνθημα και μετά κάποιοι από αυτούς γίνανε βουλευτές.

Για ένα σύνθημα με καλέσατε εδώ. Δε σας ενδιαφέρει να καθαρίσει το πρωτάθλημα; Η καλύτερη ομάδα, ο ΠΑΟΚ ίσως δεν μπορέσει να πάρει φέτος το πρωτάθλημα.

Θέλετε να ξεβρομίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο; Η Βουλή δεν έκανε τίποτα για δεκαετίες για το ποδόσφαιρο. Το μόνο που θέλετε είναι να δικαιώνετε τις αλητείες. Είστε ικανοποιημένοι που η 2η ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα;

Η ΑΕΚ προτίμησε να πέσει στη Γ’ εθνική από το να πληρώσει τα χρέη της.

Εγώ δεν έχω κανένα αφεντικό πέρα από τον Λεβέντη. Εσείς μπορεί να ανήκετε σε ένα άρμα. Εγώ πουθενά. Μιλήσατε ποτέ για το χρηματιστήριο, για τα δάνεια των κομμάτων; Δεν κάνατε τίποτα.

Εσάς σας ενδιαφέρει μόνο τι κάνει ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης. Έχει δώσει 100αδες θέσεις εργασίας και αυτό σας πειράζει. Το πρόβλημα μας δεν είναι το σύνθημα, ούτε ο ΠΑΟΚ, είναι μάλλον ο Σαββίδης.

Χάνουμε την ουσία και δεν κοιτάμε να ξεβρομίσουμε το ποδόσφαιρο. Για ένα χαρτάκι που έπεσε στον ώμο του προπονητή δεν ξεκίνησε ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Με την ΑΕΚ μπήκε γκολ στο 90’ και τελικά διακόπηκε ο αγώνας επειδή οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έβγαιναν να ολοκληρώσουν το ματς. Τι λέει ο κανονισμός; Τιμωρία της ΑΕΚ! Αλλά έως τώρα δεν έχει γίνει αυτό. Όλη αυτή η μπόχα και η δυσωδία δεν σας ενδιαφέρει. Θέλετε να κουκουλώνετε τα πάντα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ