Μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ!

Μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να μπει γερά στο μεταγραφικό «κόλπο» τις επόμενες μέρες, αφού θεωρείται δεδομένο ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει μεγαλύτερο βάθος και ποιότητα στο ρόστερ.

Ο πρώτος γύρος της Superleague ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα διακόπηκε λόγω του Μουντιάλ στο Κατάρ, με τον ΠΑΟΚ πλέον να καταστρώνει το μεταγραφικό του πλάνο για το δεύτερο μισό της σεζόν. Τα δεδομένα στον Δικέφαλο του βορρά σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ομάδας είναι λίγο πολύ συγκεκριμένα, μιας και ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Ζοσέ Μπότο έχουν ήδη συζητήσεις τις ανάγκες που έχει η ομάδα.

Έτσι, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εντός της ομάδας αποφασίστηκε να αποκτηθούν δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος φυσικά για έναν επιθετικό και έναν επιτελικό μέσο που να κάνουν τη διαφορά. Ο Λουτσέσκου θέλει ο παίκτης που θα αποκτηθεί για τη θέση «10» να μπορεί να παίξει και ως αριστερός εξτρέμ. Για τη δεύτερη θέση φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει ο Φάμπιο Μάρτινς, ο οποίος είχε απασχολήσει και στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο.

Η διαφορά με τότε είναι πως ο Πορτογάλος είναι πλέον ελεύθερος και δεν χρειάζεται να δαπανηθούν χρήματα για τη μεταγραφή του, ενώ θα χρειαστεί να ρίξει τις απαιτήσεις του, αφού οι «ασπρόμαυροι» δεν πρόκειται να ξεφύγουν σε ποσά 700.000-800.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα έχουν μέλλον. Στόχος είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης που με μία βατή οψιόν, όπως συνέβη πέρυσι με τον Σάστρε να έρθει στην Ελλάδα και να ενσωματωθεί στον ΠΑΟΚ για να μπορέσει να προσφέρει άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ