Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στη διακοπή και τα τρία φιλικά στην Κύπρο

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στη διακοπή και τα τρία φιλικά στην Κύπρο

Ημερομηνία επιστροφής όρισαν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, εν όψει και της «μίνι» προετοιμασίας που θα ακολουθήσει η ομάδα στην Κύπρο.

Σε mood διακοπών βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, όπως και σε όλες τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, καθώς την Κυριακή θα ξεκινήσει το Μουντιάλ, το οποίο είναι και ο λόγος αυτής της διακοπής.

Στον Δικέφαλο του Βορρά έχουν δρομολογήσει σχεδόν τα πάντα, ώστε όλοι να είναι έτοιμοι με το που επανεκκινήσει το πρωτάθλημα στα τέλη του Δεκέμβρη. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 24 Νοεμβρίου, ώστε να μπουν και πάλι σε μια ρουτίνα.

Διαβάστε επίσης: Ο Γενάρης των… παθών για τον Παναθηναϊκό: Οκτώ ματς σε 20 μέρες, ντέρμπι με ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και φουλ στα εκτός

Από εκεί και πέρα, οι «ασπρόμαυροι» θα πραγματοποιήσουν μια «μίνι» προετοιμασία στην Κύπρο, η οποία θα ξεκινήσει στις 27 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 6 Δεκεμβρίου. Μέσα σε αυτό το διάστημα, ο ΠΑΟΚ θα δώσει τρία φιλικά, με τα δύο να έχουν ήδη «κλειδώσει».

Το ένα θα γίνει απέναντι σε μια ομάδα της Κύπρου και το άλλο απέναντι σε μια ομάδα από το Ισραήλ, με το τρίτο να αναμένεται να γνωστοποιηθεί σύντομα, αφού το αποφασίσει πρώτα ο Λουτσέσκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ