Επίθεση ΠΑΟΚ σε Αυγενάκη

Επίθεση ΠΑΟΚ σε Αυγενάκη

Με επίσημη ανακοίνωση, ο ΠΑΟΚ εξαπολύει «επίθεση» κατά του Λευτέρη Αυγενάκη.

«Επίθεση» του ΠΑΟΚ κατά του Λευτέρη Αυγενάκη.

Με επίσημη ανακοίνωση, οι «ασπρόμαυροι» αναφέρουν ότι ο υφυπουργός Αθλητισμούς είναι ο πιο εμπαθής και επικίνδυνος άνθρωπος που βρέθηκε ποτέ σε αυτήν την θέση, καθώς προσθέτουν ότι η πολιτική του τιμωρία πρόκειται για ζήτημα τιμής.

Διαβάστε επίσης: Έπρεπε να είναι μελλοντολόγοι στον Ολυμπιακό…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η στιγμή που όλοι περιμέναμε…

Η ΕΕΑ, των Τζουλάκηδων και των Αρκούδηδων, των αγαπημένων εργαλείων του Λευτέρη Αυγενάκη, έψαξε να βρει τη στιγμή της για να εκδικηθεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον διεθνή εξευτελισμό στο CAS σχετικά την πλεκτάνη της δήθεν πολυϊδιοκτησίας που πήγε να στήσει εναντίον της.

Σήμερα οι εντολοδόχοι της ΕΕΑ, καλούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για εξηγήσεις σχετικά με προσωπική υπόθεση του Γιώργου Σαββίδη, γεγονός για το οποίο υπάρχει πλήρης άγνοια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση η κατάληξη για εκείνους θα είναι η ίδια, ωστόσο εφιστούμε την προσοχή για ακόμη μια φορά στον Λευτέρη Αυγενάκη, που επιλέγει τη βεντέτα με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας απέδειξε ότι είναι ηθικά και νομικά ισχυρά κατοχυρωμένη, για να μη σας επιτρέψει να κάνετε εσείς τις προεκλογικές σας εξυπηρετήσεις.

Πλέον για εμάς αποτελεί ζήτημα τιμής η πολιτική σας τιμωρία και η οριστική σας αποχώρηση από τα αθλητικά δρώμενα της χώρας, ως ο πιο εμπαθής και επικίνδυνος υφυπουργός αθλητισμού της ιστορίας.

Ήδη η παραμονή σας στη θέση σας μας προκαλεί έκπληξη και δυσαρέσκεια για την Κυβέρνηση, που σας επιτρέπει να γελοιοποιείτε την ισονομία, τους θεσμούς και δυστυχώς και τη γενέτειρά σας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ