Νέα δεδομένα για τον Μπα!

Νέα δεδομένα για τον Μπα!

Η Ναντ τσεκάρει τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού που προχωράει για τον Ντανιέλ Μαντσίνι, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr - Τι γίνεται με Ρόκο;

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει τα πλάνα του εν όψει του Γενάρη, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν τόσο όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, αλλά και σχετικά με τις αποχωρήσεις.

Ένας από τους παίκτες που ανήκουν στους ερυθρόλευκους και ακούγεται έντονα για μεταγραφή είναι ο Ουσεϊνού Μπα, ο οποίος έχει… πέραση στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, πριν μερικές μέρες γράφτηκε ότι ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός είναι στο στόχαστρο της Νυρεμβέργης, όμως υπάρχουν νέα δεδομένα και φαίνεται ότι το ενδιαφέρον για τον παίκτη έρχεται από τη Γαλλία.

Η ομάδα που φέρεται να τσεκάρει την περίπτωση του Μπα για τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη είναι η Ναντ, η οποία αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στον όμιλο του Europa League. Ο γαλλικός σύλλογος βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ και ο Μπα είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει και είναι ψηλά στη λίστα. Βέβαια, προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια επίσημη κρούση, όμως η Ναντ κοιτάζει σοβαρά την απόκτηση του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός προχωράει το μεταγραφικό του πλάνο για τον Ιανουάριο, που περιλαμβάνει την απόκτηση ενός εξτρέμ, ενός κεντρικού αμυντικού και δυο μπακ. Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, ο μεσοεπιθετικός που ασχολείται η ομάδα του Μίτσελ είναι o Ντάνιελ Μαντσίνι του Άρη και οι πρωταθλητές ξεκινούν τη διαδικασία για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Αργεντινού εξτρέμ.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην υπόθεση τις επόμενες μέρες, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν σταματάει εδώ, αφού εκτός από τον Μαντσίνι κοιτάζει για στόπερ. Ο σκοπός είναι να αποκτηθεί άμεσα ο κεντρικός αμυντικός και ένα από τα ονόματα που ακούγονται και τσεκάρουν οι Πειραιώτες είναι αυτό του 30χρονου Χιλιανού Έντσο Ρόκο, που αγωνίζεται στην Έλτσε. Ο έμπειρος στόπερ αγωνίζεται στη La Liga το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 2.000.000 ευρώ.

Έχει ύψος 1.92, είναι δεξιοπόδαρος και φέτος έχει παίξει ήδη σε 11 παιχνίδια με την Έλτσε στη La Liga. Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Κατόλικα στη Χιλή, προτού καταβάλει 750.000 ευρώ η Έλτσε και τον αποκτήσει το 2014. Έκτοτε, έχει δοθεί δανεικός αρκετές φορές σε ομάδες όπως η Κατόλικα, η Οχίγκινς και η Εσπανιόλ, ενώ έχει περάσει και από την Κρουζ Αζουλ, την Μπεσίκτας και την Καραγκουμρουκ, προτού επιστρέψει στην Έλτσε το καλοκαίρι του 2021. Συνολικά στην ισπανική ομάδα μετράει 79 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ