Ξεκάθαρη η ΑΕΚ: «Δεν έχουμε καμία σχέση με την εκδήλωση για τον Σπύρο Κοντούλη, τον οποίο τιμούμε»

Ξεκάθαρη η ΑΕΚ: «Δεν έχουμε καμία σχέση με την εκδήλωση για τον Σπύρο Κοντούλη, τον οποίο τιμούμε»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για την εκδήλωση για τον Σπύρο Κοντούλη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μπόλικη… σκόνη σήκωσε η χθεσινή εκδήλωση του ΚΚΕ και η πλακέτα για τον Σπύρο Κοντούλη στον περιβάλλοντα χώρο της «Αγιά Σοφιάς».

Μια μέρα μετά, η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλησε να ξεδιαλύνει το τοπίο, διαχωρίζοντας τη θέση της.

Διαβάστε επίσης: Ο Μίτσελ που έχει αποφασίσει, το ξεκαθάρισμα και το Μουντιάλ που «παίζει» και για τον Ολυμπιακό…

Από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπογράμμιζαν πως: «Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και αυτοτελώς και μέσω της συμμετοχής της στην Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ, έχει τιμήσει και πάντα τιμά την μνήμη του Σπύρου Κοντούλη σε σχετικές εκδηλώσεις, που δεν έχουν φυσικά κομματική ταυτότητα κι αναδεικνύουν τις πολύπλευρες πτυχές της δράσης του ήρωα ποδοσφαιριστή του συλλόγου μας. Και η ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει πάντα αυτές τις δράσεις και τιμά και πάντα θα τιμά τον Σπύρο Κοντούλη, για τον οποίο μόνο περηφάνεια αισθάνεται η οικογένεια του συλλόγου μας.

Μακριά, όμως, πάντα από κάθε έννοια κομματικοποίησης που αυτονόητα δεν έχει καμιά σχέση με την επίσημη ΑΕΚ, ΠΑΕ ή Ερασιτεχνική και ποτέ δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει κάτι ανάλογο. Η ΑΕΚ δεν έχει απολύτως καμιά σχέση με κόμματα και προσπάθειες κομματικοποίησης για οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν.

Από κει και πέρα πρέπει να διευκρινίσουμε πως η εκδήλωση την Κυριακή το πρωί για την πλακέτα, δεν είχε καμιά σχέση με την επίσημη ΑΕΚ, ΠΑΕ ή Ερασιτεχνική. Καμιά επαφή δεν υπήρξε με τους διοργανωτές πριν γίνει και καμιά επίσημη εκπροσώπηση από πλευράς μας δεν υπήρχε.Η εκδήλωση έγινε σε συνεννόηση με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και άδεια από εκεί, σε χώρο απόλυτης δικαιοδοσίας του Δήμου. Η ΑΕΚ δεν είχε καμιά σχέση και δεν μπορούσε να έχει», καταλήγει η Ένωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ