Ο Μίτσελ που έχει αποφασίσει, το ξεκαθάρισμα και το Μουντιάλ που «παίζει» και για τον Ολυμπιακό…

Ο Μίτσελ που έχει αποφασίσει, το ξεκαθάρισμα και το Μουντιάλ που «παίζει» και για τον Ολυμπιακό…

Ο Ισπανός τεχνικός «τρέχει» τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό – Προτεραιότητα οι αποχωρήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει, πως το Μουντιάλ μπορεί να βοηθήσει τους ερυθρόλευκους…

Ένα restart διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει. Με το καλοκαίρι να δίνει τη θέση του στο χειμώνα και την προετοιμασία να γίνεται ελέω Κατάρ στα μέσα της σεζόν. Για τον φετινό Ολυμπιακό αυτή η πρωτοπορία ίσως αποδειχθεί ιδανική. Με τα δεδομένα όπως διαμορφώθηκαν από το περασμένο καλοκαίρι, τις πολλές αλλαγές στην άκρη του πάγκου και στο ρόστερ μια τέτοια εξέλιξη δεν την λες αρνητική.

Μια ευκαιρία για ολικό ξεκαθάρισμα, στην πράξη και άμεσα ώστε ο Μίτσελ να μπορέσει να έχει αυτό ακριβώς που θέλει. Ένα ρόστερ ευέλικτο στηριζόμενο στην βελτίωση που παρουσίασε η ομάδα στο τελευταίο διάστημα πριν την διακοπή, το ξεκαθάρισμα με τους «κομμένους» και την ενίσχυση σε θέσεις κλειδιά.

Πολύ δουλειά σε μικρό χρόνο όμως η ουσία για τον Ολυμπιακό είναι πως το πλάνο «τρέχει» εδώ και καιρό και η συνεργασία Μίτσελ-Ανιγκό φέρνει αποτελέσματα. Ο Ισπανός τεχνικός έχει αποφασίσει εδώ και καιρό για το ρόστερ. «Μίλησε» με τις πράξεις του στο χορτάρι, αποφάσισε και για 1-2 περιπτώσεις που ήταν ανοικτές στο διάστημα της εβδομάδας που πέρασε όπου άπαντες, πλην των διεθνών, πήραν τις ανάσες τους.

Κόσμος και κοσμάκης βρίσκεται στην έξοδο από τους «εύκολους» όπως οι Ντε Λα Φουέντε, Κούτρης, Γιάννης Μασούρας, Αμπουμπακάρ Καμαρά έως τους Βρσάλικο, Μαρσέλο που οι υποθέσεις τους είναι δύσκολες. Υπάρχουν και οι περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται στο Μουντιάλ, οι Σισέ, Κούντε και Ούι-Τζο Χουάνγκ που είναι ιδιαίτερες και ενδεχομένως να φέρουν λύσεις από το Κατάρ…

Και οι τρεις άλλωστε δεν είναι στα πλάνα του Μίτσελ όπως φάνηκε και στην πράξη, και για τους τρεις θα μπορούσε να προκύψει πρόταση μέσα από την συμμετοχή τους στο Μουντιάλ με τις εθνικές τους ομάδες και να βρεθεί έτσι η φόρμουλα για την αποχώρησή τους τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Προτεραιότητα βασική για τον Μίτσελ δεν είναι άλλη από τις αποχωρήσεις. Πρωτίστως να αδειάσει το Ρέντη από τους παίκτες που δεν χρειάζεται και μετά να έρθουν οι αφίξεις. Υπάρχουν προφανώς εξαιρέσεις και ευκαιρίες που αν παρουσιαστούν δεν τις αφήσουν στο.. περίμενε στον Ολυμπιακό. Προς το παρόν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στον Ρέντη και έχουν ξεκινήσει ήδη προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Μαντσίνι που είναι η επιλογή για τα εξτρέμ θα είναι στο Ρέντη όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν είναι δυνατόν και στην αποστολή για την Μαρμπέγια την άλλη Δευτέρα. Εκεί όπου ο Μίτσελ θα δώσει και… επισήμως οριστικές «απαντήσεις» για αυτούς που δεν θα είναι στην ομάδα από τον Ιανουάριο και μετά. Με την αποστολή για την προετοιμασία να δείχνει ξεκάθαρα ποιους υπολογίζει και ποιους όχι.

Εκεί δεν αναμένονται εκπλήξεις στις επιλογές του Μίτσελ που αυτή την στιγμή κοιτάζει πρώτα το ξεκαθάρισμα και μετά την ενίσχυση. Με το δεξί μπακ και τον στόπερ να είναι στην πρώτη γραμμή, όπως και το αριστερό μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ