Χαμός με Λιβάι Γκαρσία – Με πόσα τον παραχωρεί η ΑΕΚ

Χαμός με Λιβάι Γκαρσία – Με πόσα τον παραχωρεί η ΑΕΚ

Αρέσει σε πολλές ομάδες ο Λιβάι Γκαρσία. Ποια η στάση της ΑΕΚ.

Υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, ο Λιβάι Γκαρσία έχει αναγεννηθεί. Η μετατόπιση του 25χρονου στην κορυφή της επίθεσης έχει… εκτοξεύσει τόσο τον ίδιο όσο και την ΑΕΚ. Ο εκρηκτικός άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο… πετάει και όπως είναι φυσιολογικό, ο ένας «μνηστήρας» διαδέχεται τον άλλον.

Ο Λιβάι έχει ανεβάσει την χρηματιστηριακή του αξία και ομάδες όπως η Μπενφίκα, η Φιορεντίνα, η Μπεσίκτας, αλλά και κλαμπ από σημαντικά πρωταθλήματα έχουν σημειωμένο στο μπλοκάκι τους το όνομα του 25χρονου παίκτη. Μάλιστα κάποιες εξ αυτών έχουν παρακολουθήσει δια ζώσης τον Γκαρσία ή προτίθενται να το κάνουν μέσα στους επόμενους μήνες.

Διαβάστε επίσης: Τι κάνεις ρε Ντόρσεϊ; – Μυθική εμφάνιση στην G-League (vids)

Πολλές οι ομάδες που γλυκοκοιτάζουν τον Λιβάι, με τη στάση της ΑΕΚ να είναι ξεκάθαρη. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται να κάτσουν στο τραπέζι των συζητήσεων για πρόταση μικρότερη από 10 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιο του Γκαρσία ολοκληρώνεται το 2025 και στο στρατόπεδο του δικεφάλου ευελπιστούν πως θα γεμίσουν τα ταμεία τους.

Οι άνθρωποι του δικεφάλου δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον νεαρό άσο με μονοψήφιο νούμερο, καθώς υπάρχει και μια ιδιαίτερη συμφωνία με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ισραήλ κατέχει το 60% των δικαιωμάτων του και αν-για παράδειγμα-τον πουλούσε για 10 εκατ. ευρώ, στα ταμεία της ΑΕΚ θα έμπαιναν μόλις τα 6 εκατ.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν μεγάλες βλέψεις για τον Λιβάι Γκαρσία και θεωρούν πως σύντομα θα «σκάσουν» προτάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ