Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Τι γίνεται με δεξί μπακ και Μαρσέλο

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Τι γίνεται με δεξί μπακ και Μαρσέλο

Ο Ολυμπιακός μετά τη συμφωνία για «φιλικό» διαζύγιο με τον Σίμε Βρσάλικο, προχωράει για την απόκτηση δεξιού μπακ. Τα δεδομένα για τον Μαρσέλο

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του, αλλά και το πλάνο των αποδεσμεύσεων ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν, αλλά και για την αποσυμφόρηση του ρόστερ.

Οι ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Δευτέρας ήρθαν σε συμφωνία με την πλευρά του Σίμε Βρσάλικο για «φιλικό» διαζύγιο, με τον Κροάτη μπακ να αποτελεί παρελθόν από το λιμάνι μετά από λίγους μήνες. Μια εξέλιξη που αναμενόταν εδώ και καιρό από την στιγμή που είχε τεθεί εκτός πλάνων από τον Μίτσελ πληρώνοντας κυρίως τους συνεχόμενους τραυματισμούς.

Πλέον οι εξελίξεις στους πρωταθλητές Ελλάδας «τρέχουν», οι οποίοι φουλάρουν για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ-χαφ και, μάλιστα φαίνεται πως έχει ήδη εντοπιστεί ο «εκλεκτός». Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Ολυμπιακός προχωράει το μεταγραφικό πλάνο του, ενώ την ίδια ώρα αναμένονται κι άλλες αποδεσμεύσεις και άμεσα.

Η εβδομάδα αυτή θεωρείται κομβική, αφού στις θέσεις που «πονάει» η ομάδα όποιος αποχωρεί θα αντικατασταθεί. Κάτι που ισχύει για τον Βρσάλικο. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την περίπτωση του Μαρσέλο έρχονται εξελίξεις για το μέλλον του… Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν έχει καταφέρει στους τρεις μήνες που βρίσκεται στην ομάδα να αποδώσει τα αναμενόμενα και τον μεγάλο ντόρο που προκάλεσε παγκοσμίως η έλευσή του στον Ολυμπιακό.

Η υπόθεση Μαρσέλο θα ξεκαθαρίσει κι αυτή σύντομα στον Ολυμπιακό, ενώ αναμένεται να αποχωρήσουν ακόμη και πέντε ερυθρόλευκοι μέσα στις επόμενες μέρες. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός δεδομένα θα κινηθεί για ενίσχυση στα δυο άκρα της άμυνας, αλλά και στα στόπερ, ενώ ψάχνει και για εξτρέμ, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει όμως το πλάνο των αποδεσμεύσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ