Δεν πήγε Ρέντη ο Βρσάλικο – Κανονικά ο Μαρσέλο – Οι τελευταίες εξελίξεις

Δεν πήγε Ρέντη ο Βρσάλικο – Κανονικά ο Μαρσέλο – Οι τελευταίες εξελίξεις

To10.gr εξηγεί τι έγινε με τους Βρσάλικο και Μαρσέλο και την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού μετά τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το πρώτο κομμάτι της χρονιάς, ελέω έναρξης του Μουντιάλ, αναλύσαμε το πλάνο του Ολυμπιακού για αυτό το διάστημα. Πλάνο που πρωτίστως επικεντρώνεται στο να διατηρηθεί ο βασικός κορμός στον οποίο έχουν κατασταλάξει οι Ερυθρόλευκοι. Να πάει καλά η χειμερινή προετοιμασία, που ξεκίνησε σήμερα το πρωί στο Ρέντη, χωρίς του διεθνείς, και παράλληλα να βρεθεί τρόπος να αποχωρήσουν ίσως και πάνω από 10 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο τρέχον ρόστερ των Ερυθρόλευκων. Με τον Σίμε Βρσάλικο να ο επόμενος που σύντομα αναμένεται να πει «αντίο».

Μάλιστα, ο Κροάτης δεξιός μπακ από σήμερα ουσιαστικά έθεσε εαυτόν εκτός Ολυμπιακού, επιβεβαιώνοντας ότι οι συζητήσεις για το μέλλον του βρίσκονται σε τελικό στάδιο. Βλέπετε, ο Βρσάλικο ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής των Ερυθρόλευκων που αναμενόταν να δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση, ήταν στη λίστα των παικτών που θα προπονούνταν, μετά την εβδομαδιαία άδεια που έδωσε ο Μίτσελ, αλλά δεν εμφανίστηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Κάτι που είχε φανεί και από το βράδυ της Κυριακής, καθώς ο ίδιος βρισκόταν ακόμη στο Κατάρ, όντας δίπλα στους διεθνείς Κροάτες και πρώην συμπαίκτες του. Πάντως, από το περιβάλλον του παίκτη σημειώνεται πως ακόμη αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού! Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τις συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του.

Αντίθετα με τον Βρσάλικο, κανονικά στην Ελλάδα και στις εγκαταστάσεις του Ρέντη έδωσε το παρών ο Μαρσέλο Βιέιρα. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ταξίδεψε από τη Μαδρίτη στην Αθήνα και προπονήθηκε κανονικά υπό τις οδηγίες του Μίτσελ το πρωί της Δευτέρας. Είναι σαφές ότι και στη δική του περίπτωση είναι πιθανό να υπάρξει λύση της συνεργασίας, αλλά αυτό δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Κάτι που μπορεί να γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα. Καθώς ο Μίτσελ θα επιθυμούσε να έχει στην προετοιμασία στη Μαρμπέγια, να έχει στη διάθεσή του μόνο ποδοσφαιριστές που υπολογίζει.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το σύνολο των αποχωρήσεων, αυτές θα γίνουν είτε με δανεισμό, είτε με κανονική μεταγραφή. Για να γίνουμε πιο σαφείς, αξίζει να αναφέρουμε ότι στη λίστα των προς αποχώρηση ποδοσφαιριστών, μπορεί να μπουν ακόμη και παίκτες που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ήταν σε μια τέτοια συζήτηση.

Αλλά τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και εάν υπάρχουν προτάσεις για παίκτες που είναι στο μεταίχμιο, είναι πιθανό να δοθούν. Όλα θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά και τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ