ΠΑΟΚ: Επαναφέρουν την περίπτωση του Αλβάρες οι Μεξικανοί (vid)

ΠΑΟΚ: Επαναφέρουν την περίπτωση του Αλβάρες οι Μεξικανοί (vid)

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για τον 23χρονο μπακ της Πατσούκα.

Στο «ασπρόμαυρο» προσκήνιο επαναφέρουν το όνομα του Κέβιν Άλβαρες οι Μεξικανοί, με τους συμπατριώτες του 23χρονου μπακ να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «espndeportes.espn.com», ο Δικέφαλος του Βορρά είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του δεξιού μπακ της Πατσούκα, Κέβιν Αλβάρες, ο οποίος αυτή την εποχή βρίσκεται στο Κατάρ, καθώς είναι ανάμεσα στους 26 παίκτες που απαρτίζουν την εθνική ομάδα του Μεξικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρονται τα εξής:

«Ο πρωταθλητής με την Πατσούκα, έδειξε ότι είναι ένας από τους καλύτερους δεξιούς μπακ στο Μεξικό και ομάδες από την Ευρώπη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Θυμίζουμε πως η Πατσούκα και ο Άγιαξ, υπέγραψαν συμφωνία τον Αύγουστο για ανταλλαγή γνώσεων όσον αφορά την κατάρτιση των νέων και την ανταλλαγή παικτών.

Αυτό σημαίνει πως ο Άγιαξ είναι πιθανός υποψήφιος για να αποκτήσει τον Κέβιν Άλβαρεζ, αν και απέκτησαν πρόσφατα και τον δεξιό μπακ Ζορζέ Σάντσεζ.

Άλλες φήμες αναφέρουν ότι τόσο η PSV όσο και η Φέγενορντ, θέλουν τον νεαρό παίκτη, καθώς και ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα και η Πόρτο από την Πορτογαλία».

Ο 22χρονος φέτος μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 22 συμμετοχές και έχει 5 ασίστ σε 1.971 λεπτά, ενώ το συμβόλαιο που έχει με την Πατσούκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ