Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Ο Μάρτινς, ο Λουτσέσκου, ο Μπότο και… οι δεύτερες σκέψεις

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Ο Μάρτινς, ο Λουτσέσκου, ο Μπότο και… οι δεύτερες σκέψεις

Οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους για απόκτηση παικτών με έμφαση στο γκολ και κάνουν δεύτερες σκέψεις για τον Φάμπιο Μάρτινς

Στον ΠΑΟΚ, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος για το Μουντιάλ του Κατάρ, έχουν στρέψει ολοκληρωτικά το βλέμμα τους πλέον στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου. Απώτερος σκοπός φυσικά είναι να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Το βάρος πέφτει στη μεσοεπιθετική γραμμή, καθώς το πρόβλημα για τον «Δικέφαλο» μέχρι στιγμής φέτος εστιάζεται κυρίως στο σκοράρισμα και στο να γίνεται πιεστικός για τις αντίπαλες άμυνες, κάτι που δεν έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ στον βαθμό που ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει.

Η περίπτωση του Φάμπιο Μάρτινς επανήλθε πριν λίγο καιρό, μετά το «ναυάγιο» που υπήρξε στις διαπραγματεύσεις του περασμένου καλοκαιριού. Ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος και συνεχίζει να κάνει ατομικές προπονήσεις και αυτό φαίνεται πως αποτελεί τροχοπέδη στην επιθυμία του ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει, διότι θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής και θα αργήσει να μπει στον ρυθμό της ομάδας. Και χρόνος στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει άλλος για να χαθεί.

Οι Θεσσαλονικείς κάνουν δεύτερες σκέψεις για ενδεχόμενη απόκτηση του Μάρτινς και πλέον εξετάζουν τις περιπτώσεις άλλων ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν γρήγορα να προσαρμοστούν και που έχουν έφεση στο γκολ.

Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο φέρονται να έχουν συμφωνήσει στο να αποκτηθεί ένας παίκτης που… ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα και ίσως σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις σε αυτό το θέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ