Βατσλίκ: «Πιστεύω ότι τη νέα χρονιά θα είμαι στο γήπεδο»

Βατσλίκ: «Πιστεύω ότι τη νέα χρονιά θα είμαι στο γήπεδο»

Ο Βατσλίκ μίλησε για τον τραυματισμό του και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τη νέα χρονιά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετράει ο Τόμας Βατσλίκ.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο οποίος τραυματίστηκε σε αγώνα της εθνικής του ομάδας τον περασμένο Σεπτέμβριο, παραχώρησε συνέντευξη στην πατρίδα του, όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τη νέα χρονιά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανές: Δεν δίνει ευρώ πίσω ο ΑΝΤ1 για το κάζο του Μουντιάλ – Τι ανακοίνωσε μόλις

«Πιστεύω, ελπίζω και θεωρώ πως μάλλον τη νέα χρονιά θα είμαι στο γήπεδο», ανέφερε ο έμπειρος πορτιέρο, ο οποίος όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, επέστρεψε στη χώρα μας, με σκοπό να ακολουθήσει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρόγραμμα επανένταξης και αποκατάστασης, ώστε να επιστρέψει το συντομότερο στη δράση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τον τραυματισμό του: «Έκανα εξετάσεις που επιβεβαίωσαν την αναγκαιότητα της εξέτασης. Η ομάδα μου συμφώνησε να με αφήσει να κάνω το χειρουργείο στην Τσεχία (με τον δρ. Ζέμαν). Σύμφωνα με τον γιατρό που μου έκανε το χειρουργείο ήταν πραγματικά ένας πολύ μεγάλος τραυματισμός. Τώρα είμαι σε μία διαδικασία αποκατάστασης. Πηγαίνω συντηρητικά. Πρέπει ο γιατρός να μου καθοδηγεί το χέρι γιατί οι μύες που έχουν ράμματα πρέπει να επουλωθούν σωστά και μετά να δυναμώσουν».

Το πότε θα γυρίσει: «Στο μυαλό μου έχω κάτι πιο συγκεκριμένο αλλά δεν θέλω να έχω πίεση εάν πω κάτι δεδομένο. Πιστεύω, ελπίζω και θεωρώ πως μάλλον τη νέα χρονιά θα είμαι στο γήπεδο».

Τον Πασχαλάκη και τον ίδιο: «Έπαιζε στον ΠΑΟΚ πέρυσι και μετά ήταν χωρίς συμβόλαιο και η ομάδα τον έκλεισε. Προσωπικά φυσικά και συνεχίζω να ασχολούμαι διαρκώς με την ομάδα και έχω δει τα αποτελέσματα και επίσης έχω μιλήσει με τον κόουτς. Έχω συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν οπότε θα δούμε το τι θα γίνει και το πώς θα πάει. Θα πρέπει να επανέλθω ξανά στο επίπεδο που πρέπει».

Το Μουντιάλ: «Όταν είδα τα ρόστερ των ομάδων διαπίστωσα τη δύναμη των Βραζιλιάνων. Οι Γερμανοί και οι Άγγλοι είναι επίσης δύο ομάδες που δεν γίνεται να μην υπολογίζεις. Προσωπικά όμως και ειλικρινά θα ήθελα ο Μέσι με την Αργεντινή να πάρει το Μουντιάλ αυτό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ