Φουλάρει εν όψει της συνέχειας ο Παναθηναϊκός – Τι γίνεται με Παλάσιος

Φουλάρει εν όψει της συνέχειας ο Παναθηναϊκός – Τι γίνεται με Παλάσιος

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει ρυθμούς εν όψει της συνέχειας μετά το Μουντιάλ - Όλα τα δεδομένα για τον Σεμπάστιαν Παλάσιος

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε χθες (23/11) τον Μπερνάρ να επιστρέφει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και να τίθεται στη διάθεσή του εν όψει της συνέχειας, στο πρώτο καλό νέο για το «τριφύλλι».

Ο Σέρβος τεχνικός αρχίζει πλέον να ανεβάζει τους ρυθμούς, καθώς οι παίκτες του σήμερα (24/11) θα προπονηθούν δύο φορές, κάτι που θα συμβεί και το Σάββατο (26/11). Ο Γιοβάνοβιτς θα προσπαθήσει να βάλει περισσότερη ένταση στο πρόγραμμα, εν όψει της συνέχειας της προετοιμασίας στην Κύπρο από τη Δευτέρα (28/11).

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, που έχει ταλαιπωρηθεί από θλάση το τελευταίο διάστημα, σταδιακά θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς. Ο Αργεντινός, ο οποίος έχασε όλα τα ματς μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, κάτι που θα κάνει και τις επόμενες ημέρες.

Ο Αργεντινός εξτρέμ αναμένεται να αγωνιστεί σε κάποιο ή κάποια από τα φιλικά στην Κύπρο (με Χάποελ Μπερ Σεβά, Πάφο και Νέα Σαλαμίνα), ενώ δεδομένα θα είναι πανέτοιμος στην επιστροφή της ομάδας στις επίσημες υποχρεώσεις μετά το Μουντιάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ