Με αυτούς πάει Κύπρο ο Παναθηναϊκός – Αναλυτικά η αποστολή

Με αυτούς πάει Κύπρο ο Παναθηναϊκός – Αναλυτικά η αποστολή

Αύριο Δευτέρα (28/11) ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για την Κύπρο όπου θα πραγματοποιήσει τη 10ημερη προετοιμασία του και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την 28μελή αποστολή που θα πάρει μαζί του

Ο Παναθηναϊκός αύριο Δευτέρα (28/11) θα αναχωρήσει για την Κύπρο εκεί όπου θα πραγματοποιήσει μία μικρή προετοιμασία 10 ημερών εν όψει της επανέναρξης των διοργανώσεων μετά το Μουντιάλ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που θα πάρει μαζί του στη Μεγαλόνησο και η οποία απαρτίζεται συνολικά από 28 παίκτες.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται και ποδοσφαιριστές από τη Β’ ομάδα ή την Κ19, όπως οι Χριστογεώργος, Κρυπαράκος, Σιδεράς, Κυριόπουλος-Συμεωνίδης.

Δείτε αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ έχει προκαλέσει πρωτόγνωρες καταστάσεις διεθνώς στο ποδόσφαιρο, λόγω του χρονικού διαστήματος που διεξάγεται. Δεδομένης της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων ελέω Μουντιάλ, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί για δέκα ημέρες στην Κύπρο προκειμένου να κάνει μίνι προετοιμασία και να δώσει τρεις φιλικούς αγώνες.

Η αποστολή του Τριφυλλιού θα έχει ως βάση της την Πέγεια της Πάφου, ενώ θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, στην 1η Δεκεμβρίου με αντίπαλο την Χάποελ Μπερ Σεβά από το Ισραήλ, στις 4 Δεκεμβρίου με αντίπαλο την Πάφο και στις 7 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα.

Στην Κύπρο θα βρεθούν οι εξής 28 ποδοσφαιριστές: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Διούδης, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελεντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής, Κρυπαράκος, Κυριόπουλος, Σιδεράς, Συμεωνίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ