Στην Εστεπόνα για το restart ο Ολυμπιακός (pics, vids)

Στην Εστεπόνα για το restart ο Ολυμπιακός (pics, vids)

Το αεροπλάνο για την Ισπανία όπου θα ακολουθήσει τη «μίνι» χειμερινή προετοιμασία, πήρε πριν από λίγη ώρα η αποστολή του Ολυμπιακού, με στόχο το restart στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με στόχο το restart στο δεύτερο μισό της σεζόν, που θα δώσει τη δυνατότητα στους Πειραιώτες να κυνηγήσουν την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι Ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν αυτή τη στιγμή για την Ισπανία και συγκεκριμένα προς την Μαρμπέγια. Ακριβώς στην καρδιά της «Κόστα Ντελ Σολ». Η Μαρμπέγια, η Εστεπόνα (αναδείχθηκε city of sports για την Ισπανία το 2013) και άλλες μικρές πόλεις στην «Κόστα Ντελ Σολ» έχουν πλέον εγκαταστάσεις που εμπιστεύονται κορυφαία ποδοσφαιρικά κλαμπ. Ομάδες όπως η Ίντερ, η Ντόρτμουντ, η Φέγενορντ, η Βέρντερ Βρέμης, η Άλκμααρ, η Μάιντς, η Γκρόνινγκεν, η Καρσλρούη, η Σεντ Γκάλεν είναι «θαμώνες» κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Διαβάστε επίσης: Ποιος απειλεί να σπάσει στο ξύλο τον Μέσι! (vid)

Η ομάδα του Μίτσελ που «πέταξε» πριν από λίγη ώρα, θα εδρεύσει στην Ισπανία για το δεκαήμερο 28/11-7/12, στο οποίο μάλιστα θα δώσει και δύο φιλικά, με την αγγλική Χάντερσφιλντ (1/12 στις 17:00) και με τη βελγική Σταντάρ Λιέγης (στις 4/12 στις 16:00).

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση του Ολυμπιακού: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ