«Ο Ροντινέι δεν πάει στην Ρίβερ Πλέιτ – Υπογράφει στον Ολυμπιακό» (pic)

«Ο Ροντινέι δεν πάει στην Ρίβερ Πλέιτ – Υπογράφει στον Ολυμπιακό» (pic)

Σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο, ο Ροντινέι απέρριψε πρόταση της Ρίβερ Πλέιτ, καθώς έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ροντινέι και τον Ολυμπιακό, με τους συμπατριώτες του 30χρονου δεξιού μπακ να θεωρούν σχεδόν δεδομένη τη μεταγραφή του στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού.

Το μεσημέρι o Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Βένε Κασαγκράντε, ο οποίος έχει περισσότερους από 390 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram και περισσότερους από 300.000 στο twitter, ανέφερε ότι ο Ροντινέι βρίσκεται… καθοδόν για την Ευρώπη, με την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό να είναι ο πιθανότερος προορισμός του 30χρονου.

Διαβάστε επίσης: Ντόρσεϊ: Η εκτόξευση, το όνειρο, η επιστροφή και ο… Ολυμπιακός (vids)

Μάλιστα, μέσω photoshop, έντυσε τον Λατιναομερικάνο μπακ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, με την ανάρτησή του να γεμίζει από σχόλια.

Το απόγευμα της Κυριακής (27/11), ένας ακόμα δημοσιογράφος, αυτή τη φορά Αργεντινός (σ.σ ο Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα), τόνισε ότι ο 30χρονος δεξιός μπακ απέρριψε πρόταση της Ρίβερ Πλέιτ, καθώς θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τον εν λόγω δημοσιογράφο, ο Ροντινέι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ολυμπιακό και μόλις ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, θα υπογράψει για δύο χρόνια στους Ερυθρόλευκους.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο «10», τη δεδομένη στιγμή, πάντως, δεν υπάρχει κάποια συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Βραζιλιάνο, με τους Πειραιώτες από την πλευρά τους να τηρούν σιγή ιχθύος.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ