Η πρώτη μέρα του Ολυμπιακού στην Εστεπόνα: Η «εντολή» του Μίτσελ και τα χαμόγελα για τον Παπασταθόπουλο (pics)

Η πρώτη μέρα του Ολυμπιακού στην Εστεπόνα: Η «εντολή» του Μίτσελ και τα χαμόγελα για τον Παπασταθόπουλο (pics)

Ξεκίνησε η χειμερινή προετοιμασία του Ολυμπιακού – Δεν χαρίστηκε στους παίκτες ο Μίτσελ – Ανατροπή δεδομένων για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Στην Εστεπόνα της Ισπανίας, όπου θα πραγματοποιήσει τη χειμερινή του προετοιμασία, βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (28/11) ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στον ισπανικό νότο, όπου θα έχουν την ευκαιρία το επόμενο διάστημα να δουλέψουν στο προπονητικό κέντρο «Arroyo Enmedio» και να βελτιωθούν, προκειμένου να παρουσιαστούν καλύτεροι στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού διχάζει τη Βραζιλία: Από «αδερφός» έγινε «προδότης» μέσα σε λίγες μέρες (pics)

Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πολύ καλά τους τομείς που χρειάζεται βελτίωση ο Ολυμπιακός και άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά, για να επιστρέψουν πίσω έτοιμοι για την… αντεπίθεση.

Ο Ισπανός δεν θα χαριστεί στους ποδοσφαιριστές του και το έδειξε με το… καλημέρα, καθώς παρότι οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν με καθυστέρηση στο ξενοδοχείο (σ.σ περίπου στις 14:30), έγινε κανονικά η απογευματινή προπόνηση και μάλιστα σε υψηλούς ρυθμούς.

Στις 17:30 οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και… έλιωσαν στο τρέξιμο, με τον Μίτσελ να ρίχνει το βάρος στη φυσική κατάσταση και στη βελτίωση της αντοχής των «ερυθρόλευκων» ποδοσφαιριστών.

Η προπόνηση ήταν… εφιαλτική για τους παίκτες της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, καθώς το πρόγραμμα περιείχε μπόλικο τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Αερόβιες και κινητικότητας. Όπως επίσης ασκήσεις με μπάλα, αλλά και χωρίς αυτή.

Η προπόνηση κίνησε χωρίς απρόοπτα, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο μάλιστα να λαμβάνει μέρος στο μισό πρόγραμμα και να μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ο διεθνής σέντερ μπακ είχε τραυματιστεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, αλλά όπως φάνηκε σήμερα, είναι πλέον θέμα χρόνου να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων,  γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Μίτσελ.

Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ήταν στην Μαδρίτη και έκανε ατομικές προπονήσεις. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός ταξίδεψε στην Εστεπόνα και ενσωματώθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού, με τον σούπερ σταρ των Πειραιωτών να τίθεται στη διάθεση του Μίτσελ.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά την παραμονή του στην Ανδαλουσία, ο Ολυμπιακός θα δώσει δύο φιλικά, απέναντι σε Χάντερσφιλντ (1/12) και Σταντάρ Λιέγης (4/12), ενώ την ερυθρόλευκη αποστολή απαρτίζουν οι: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Νταμπό, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ