Και ο ΠΣΑΠΠ συμφωνεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το… σκοτάδι της ΕΠΟ

Και ο ΠΣΑΠΠ συμφωνεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το… σκοτάδι της ΕΠΟ

Ο ΠΣΑΠΠ εξέδωσε ανακοίνωση για την ΕΠΟ και επιβεβαιώνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με το «σκοτάδι» στον τρόπο διοίκησης της ομοσπονδίας από τον Τάκη Μπαλτάκο.

Ο ΠΣΑΠΠ με ανακοίνωση του αφήνει σαφείς αιχμές και ουσιαστικά επιβεβαιώνει τον πρόεδρο της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη για όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ με τον τρόπο διοίκησης της ομοσπονδίας από τον Τάκη Μπαλτάκο.

Το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών βγάζει στη σέντρα την ομοσπονδία και στέκεται στο «σκοτάδι» που υπάρχει στην ΕΠΟ από την ημέρα που ανέλαβε πρόεδρος ο Μπαλτάκος.

Συγκεκριμένα, ο ΠΣΑΠΠ στηρίζει την άποψη του Βαγγέλη Μαρινάκη που έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ και εξαπολύει βολές για έλλειψη διαφάνειας και επειδή στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ εισάγονται θέματα «χωρίς τεκμηρίωση, πράγμα το οποίο προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο και αντίθετο σε κάθε έννοια χρηστής διοίκησης όταν αφορούν οικονομικά θέματα ή δύνανται να έχουν άμεσα οικονομικά αποτελέσματα».

Παράλληλα, η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ αναφέρεται στη λειτουργία της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, όπου εκπροσωπείται με δυο μέλη. Και η συγκεκριμένη επιτροπή συνεδρίασε την Τρίτη (29/11), ενώ το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών τονίζει στην ανακοίνωσή του: «Για ακόμη μία φορά βρεθήκαμε αντιμέτωποι με προτάσεις προς ψήφιση οι οποίες ούτε είχαν σταλεί πρωτύτερα προς ενημέρωση αλλά και ούτε είχαν συζητηθεί σε παλαιότερες συνεδριάσεις, παρά μόνο έπεσαν ξαφνικά στο τραπέζι, χωρίς την παραμικρή διαβούλευση και με ζητούμενο την άμεση ή μη έγκρισή τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

«Βρεθήκαμε αντιμέτωποι με προτάσεις προς ψήφιση οι οποίες ούτε είχαν σταλεί πρωτύτερα προς ενημέρωση αλλά και ούτε είχαν συζητηθεί σε παλαιότερες συνεδριάσεις, παρά μόνο έπεσαν ξαφνικά στο τραπέζι, χωρίς την παραμικρή διαβούλευση και με ζητούμενο την άμεση ή μη έγκρισή τους.

Συνεδρίασε σήμερα (29/11) η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και με γνώμονα ότι λειτουργεί με σκοπό την επίλυση των ζητημάτων που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο της χώρας μας, ύστερα και από τις σχετικές συστάσεις των FIFA&UEFA μέσω της Ολιστικής Μελέτης, ο ΠΣΑΠΠ έθεσε το ζήτημα του ασφαλιστηρίου συμβολαίου των ποδοσφαιριστών της Super League 2.

Προς μεγάλη μας έκπληξη ακούσαμε τον κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο, πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής της κατηγορίας, να ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει κανένα σχετικό πρόβλημα και όλοι οι ποδοσφαιριστές, όπως και οι οικογένειές τους, είναι καλυμμένοι. Τα λεγόμενά του προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των εκπροσώπων του ΠΣΑΠΠ και ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους, αφού όλα τα αντίστοιχα ασφαλιστικά συμβόλαια που έχουν αποσταλεί στον Σύνδεσμο είναι με μηνιαία διάρκεια αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο και όχι την 1η Ιουλίου ως όφειλαν αφού τότε ξεκινά η εκάστοτε αγωνιστική περίοδος, αλλά και δεν προβλέπεται κάλυψη των προστατευόμενων μελών. Συνεπώς οι ισχυρισμοί του κ. Λεουτσάκου βρίσκονται μόνο στα λόγια.

Ο ΠΣΑΠΠ έχει θίξει το συγκεκριμένο ζήτημα σε αρκετές συνεδριάσεις της ΕΕΠ, παρότι θεωρούμε πως πρόκειται για ένα θέμα που δεν πρέπει καν να βρίσκεται προς συζήτηση και προβάλει αυτονόητο πως θα έπρεπε να έχει διευθετηθεί πολλούς μήνες πριν.

Λόγω των παραπάνω προγραμματίστηκε για αύριο (30/11) στα γραφεία της ΕΠΟ συνάντηση εκπροσώπων του ΠΣΑΠΠ με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο και τον κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο, με μόνο θέμα συζήτησης το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της Super League 2.

Τέλος, αναφερόμενοι και στην γένει λειτουργία της ΕΕΠ, για ακόμη μία φορά βρεθήκαμε αντιμέτωποι με προτάσεις προς ψήφιση οι οποίες ούτε είχαν σταλεί πρωτύτερα προς ενημέρωση αλλά και ούτε είχαν συζητηθεί σε παλαιότερες συνεδριάσεις, παρά μόνο έπεσαν ξαφνικά στο τραπέζι, χωρίς την παραμικρή διαβούλευση και με ζητούμενο την άμεση ή μη έγκρισή τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ