H ομιλία Μαρινάκη στον Ρέντη που «έφτιαξε» τους «ερυθρόλευκους»

H ομιλία Μαρινάκη στον Ρέντη που «έφτιαξε» τους «ερυθρόλευκους»

Τι είπε στους παίκτες ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την εμφάνιση στη Λεωφόρο, τον Μίτσελ και το πρωτάθλημα.

«Πόρωσε» τους παίκτης του Ολυμπιακού ενόψει της συνέχειας στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Κατά την κυριακάτικη επίσκεψή του στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε σίγουρος πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση ακόμη ενός τίτλου. Άλλωστε, οι πρωταθλητές απέδειξαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πως έχουν όλα τα φόντα για το 48ο.

Διαβάστε επίσης: «Ψάχνεται» ο Λουτσέσκου…

Μετά τη «ληστεία» και τα όσα απίθανα συνέβησαν στη Λεωφόρο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το σύνθημα για ανατροπή της κατάστασης στη Super League.

«Είστε καλύτεροι, το αποδείξατε και το είδανε όλοι στη Λεωφόρο παρά τα εμπόδια. Αν παίζετε έτσι δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα και κανέναν. Υπάρχουν πολλά ματς ακόμα, όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να το γυρίσουμε κόντρα σε όλους και όλα. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτή είναι η ομάδα που θέλουμε όλοι να βλέπουμε. Δείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε από εδώ και πέρα.

Είδαμε τον Ολυμπιακό πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, να είναι αυτό που ονειρευόμαστε. Εμείς θα πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει για το καλό της ομάδας, εσείς συνεχίστε τη δουλειά», είπε μεταξύ πολλών άλλων ο ηγέτης των Πειραιωτών.

Μάλιστα ο ηγέτης των πρωταθλητών έκανε και αναφορά στον Μίτσελ: «Έχουμε μια καλή σχέση από την προηγούμενη φορά, συνεχίστε να δουλεύετε σκληρά μαζί με τον προπονητή και στο τέλος θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές», συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ