Ρέτσος: «Νιώθω πολύ καλά, η ομάδα βελτιώνεται»

Ρέτσος: «Νιώθω πολύ καλά, η ομάδα βελτιώνεται»

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό με την Χάντερσφιλντ.

Το πρώτο του φιλικό επί ισπανικού εδάφους έδωσε σήμερα ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν με 2-0 της Χάντερσφιλντ.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, με τον διεθνή άσο να στέκεται στη βελτίωση που έδειξαν οι Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης: Φορτούνης: «Δουλεύουμε σκληρά, βελτιωνόμαστε»

Οσον αφορά στη δική του εμφάνιση, ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού τόνισε ότι νιώθει πολύ καλά και είναι έτοιμος να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν το πρώτο ματς προετοιμασίας και έχουμε ενταχθεί όλοι οι παίκτες. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε όλοι εδώ και θεωρώ ότι είναι καλό πως ήρθαμε στην Ισπανία για να κάνουμε αυτό το στάδιο της χειμερινής προετοιμασίας. Ήταν ένα καλό φιλικό γιατί έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Κοιτάζουμε φυσικά και το επόμενο τεστ απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης, αλλά πιστεύω ότι είμαστε πολύ καλά.

Εγώ προσωπικά αισθάνομαι πολύ καλά, έχω εδώ ανθρώπους τους οποίους εμπιστεύομαι και νιώθω καλά τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο. Είμαι υγιής και αυτό είναι για εμένα το πιο σημαντικό. Σίγουρα αυτό που θέλω είναι να αγωνίζομαι, αλλά βλέπω ότι η ομάδα βελτιώνεται και αυτό είναι το κύριο που με χαροποιεί. Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα, πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε μπροστά και θα το δείξουμε αυτό στο δεύτερο μισό της χρονιάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ