Παναθηναϊκός: Η έμφαση στα τελειώματα και τα «μπράβο» του Γιοβάνοβιτς στο διπλό

Παναθηναϊκός: Η έμφαση στα τελειώματα και τα «μπράβο» του Γιοβάνοβιτς στο διπλό

Τελειώματα φάσεων και οικογενειακό διπλό περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία στην Κύπρο, στο πλαίσιο της διακοπής των πρωταθλημάτων για χάρη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Το σημερινό (3/12) πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δίνει βαρύτητα στα τελειώματα των φάσεων, βάζοντας τους παίκτες του να σεντράρουν αποό τα άκρα προς τους επιθετικούς, μένοντας αρκετά ευχαριστημένος.

Στη συνέχεια χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο γκρουπ για το οικογενειακό διπλό στο μισό του γηπέδου. Η πρώτη ομάδα (πορτοκαλί) αποτελούταν από τους Μπρινιόλι, Βαγιαννίδη, Σάρλια, Πούγγουρα, Χουάνκαρ, Τσόκαϊ, Συμεωνίδη, Κυριόπουλο, Σαβιέρ και Σπόραρ. Η δεύτερη (μπλε) από τους Διούδη, Κώτσιρα, Μάγκνουσον, Σιδερά, Σάντσες, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Κρυπαράκο, Βέρμπιτς, Παλάσιος. Για την ιστορία το διπλό έληξε ισόπαλο 1-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Βέρμπιτς και Μπερνάρ έμειναν μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης για να δουλέψουν στα τελειώματα των φάσεων, έχοντας ως βοηθό τον Σάρλια που μοίραζε τις πάσες.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Ιωαννίδης που δεν προπονήθηκε, ενώ οι Κουρμπέλης και Σένκεφελντ έκαναν ξεχωριστό πρόγραμμα με τρέξιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ