Στη «λίστα» του Παναθηναϊκού ο Σελίμ Αμαλάχ

Στη «λίστα» του Παναθηναϊκού ο Σελίμ Αμαλάχ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός τσεκάρει την περίπτωση του διεθνή Μαροκινού, Σελίμ Αμαλάχ, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο Παναθηναϊκός «ψάχνεται» για να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή, με τη διοίκηση των «πρασίνων» να έχει στο ραντάρ της την περίπτωση του Μαροκινού μέσου, Σελίμ Αμαλάχ, που αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο Μουντιάλ του Κατάρ με την εθνική του ομάδα.

Ο 26χρονος μάλιστα έχει αγωνιστεί στα δύο από τα τρία παιχνίδια των ομίλων, κερδίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με το Μαρόκο να αντιμετωπίζει την Ισπανία στα νοκ-άουτ. Ο Αμαλάχ ανήκει στη Σταντάρ Λιέγης, με το συμβόλαιό του ωστόσο να λήγει το καλοκαίρι και τον ίδιο να έχει ήδη απορρίψει την πρόταση ανανέωσης της βελγικής ομάδας, μιας κι επιθυμεί να αγωνιστεί σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Η φοβερή επίδοση του Χουάνγκ – Πίσω μόνο Πέδρι και Ντε Πολ (pic)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί αυτήν την κατάσταση και να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή από τώρα για να τον έχει στη συνέχεια της σεζόν. Ο Αμαλάχ αγωνίζεται στις θέσεις τόσο πίσω από τον επιθετικό, όσο και στα άκρα της επίθεσης, θέσεις στις οποίες οι «πράσινοι» προσπαθούν να ενισχυθούν.

Η ελληνική ομάδα παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό την περίπτωσή του, η οποία ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς τον παίκτη θέλουν κι άλλες ομάδες, με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο Μουντιάλ, να ανεβάζουν προφανώς τις «μετοχές» του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ