Σερένγκ – ΑΕΚ 0-2: Πρώτο δείγμα θετικό για την «Ένωση» (vids)

Σερένγκ – ΑΕΚ 0-2: Πρώτο δείγμα θετικό για την «Ένωση» (vids)

Η ΑΕΚ έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία στο φιλικό με την Σερένγκ, με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να επικρατεί με σκορ 2-0 στην Ολλανδία - Σκόρερ οι Αραούχο (13'), Μήτογλου (20') και τώρα... επιστροφή στην Ελλάδα και φιλικό με τον ΟΦΗ στις 9/12

Η ΑΕΚ συνέχισε από εκεί που έμεινε. Οι καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα στη σεζόν έδωσαν τη θέση τους σε μία ακόμη πειστική εμφάνιση στο φιλικό με τη Σερένγκ επί ολλανδικού εδάφους. Η «Ένωση» επικράτησε με σκορ 2-0 της βελγικής ομάδας χάρη στα γκολ των Σέρχιο Αραούχο (13′) και Γεράσιμου Μήτογλου (20′), σε ένα ματς το οποίο στιγματίστηκε από γενικευμένη σύρραξη μεταξύ των παικτών στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου έπειτα από σκληρό τάκλιν του Αραούχο σε αντίπαλό του.

Για μία ώρα παιχνιδιού η ΑΕΚ έδειξε εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, με τους παίκτες να εφαρμόζουν κατά γράμμα όσα ζήτησε ο Ματίας Αλμέιδα. Το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, καθώς η «Ένωση» σπατάλησε σωρεία κλασικών ευκαιριών, με τον Αργεντινό τεχνικό να φεύγει ικανοποιημένος από το γήπεδο βλέποντας το project του να εξελίσσεται συνεχώς. Πολύ καλό ανεπίσημο ντεμπούτο από τον Πάολο Φερνάντες, έχοντας συμμετοχή και στα δύο γκολ.

Ο Ματίας Αλμέιδα παρέταξε την ΑΕΚ ως εξής: Ο Αθανασιάδης ήταν στην εστία, οι Ρότα και Σιντιμπέ δεξιά και αριστερά στην άμυνα αντίστοιχα, ενώ το κέντρο της αμυντικής γραμμής απαρτιζόταν από τους Μουκουντί και Μήτογλου. Σε ρόλο αμυντικού χαφ ο Γιόνσον, μπροστά του ο Φράνσον, αριστερά του ο Μάνταλος και δεξιά του ο Φερνάντες, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησαν ο Αραούχο και ο Λιβάι Γκαρσία.

Μόλις στο 13′ η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. Ο Φερνάντες σέντραρε, η άμυνα της Σερένγκ δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Αραούχο με ωραίο αριστερό πλασέ ‘έκανε το 0-1. Επτά λεπτά αργότερα (20’) ήρθε και το 2-0 για την ελληνική ομάδα με τον Γεράσιμο Μήτογλου να σκοράρει με κοντινό σουτ έπειτα από γέμισμα του Φερνάντες και κεφαλιά του Μουκουντί.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις πολλές αλλαγές που έγιναν ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με συνέπεια το 2-0 υπέρ της ΑΕΚ να είναι και το τελικό αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης που πραγματοποιήθηκε στο Burgh Haamstande της Ολλανδίας.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σερένγκ (Ζαν-Σεμπαστιάν Λεγκρός): Γκαλιέ, Μπόου, Οπαρέ, Σιλά, Κάτσμπαχ, Μβουέ, Ποατί, Μαρσονί, Βάγκνερ, Μπερνιέ, Ελισό.

Αγωνίστηκαν και οι Εντιαγέ, Κονσεϊσάο, Λασαϊνί, Σισοκό, Μπουντσούκοφ, Τρεμουλέ, Τσιμπουάμπουα, Ιφονί, Ντιαγέ.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης (46′ Στάνκοβιτς), Σιντιμπέ (65′ Παρράς), Μουκουντί (46′ Τζαβέλλας, 65′ Ντάικο), Μήτογλου, Ρότα (65′ Ραντόνια), Γιόνσον (65′ Μουστακόπουλος), Φράνσον, Μάνταλος, Πάολο Φερνάντες (65′ Κοσίδης), Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία (46′ Φαν Βέερτ).

Τα highlights:






Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ