Αποθέωσε Φερνάντες ο Αλμέιδα: «Καλό το ντεμπούτο του, θα μας δώσει τα δικά του στοιχεία»

Αποθέωσε Φερνάντες ο Αλμέιδα: «Καλό το ντεμπούτο του, θα μας δώσει τα δικά του στοιχεία»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Πάολο Φερνάντες ο Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ επικράτησε της Σερένγκ (2-0) σε φιλική αναμέτρηση, με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στον Πάολο Φερνάντες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έκανε το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένο τον Ματίας Αλμέιδα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο Αργεντινός τεχνικός αποθέωσε τον νέο άσο της Ενωσης, ενώ στάθηκε και στη δουλειά που κάνουν οι «κιτρινόμαυροι» στην Ολλανδία.

Διαβάστε επίσης: Έχετε καταλάβει τι κάνει ο Μέσι με την Αργεντινή; (pics)

«Έκανε πολύ κρύο, πράγματι. Η προετοιμασία μας πάει καλά και λειτούργησε σωστά η ομάδα. Στο διάστημα που είμαστε εδώ έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά, με άριστη προσπάθεια από τους παίκτες. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε και κάποιους νέους παίκτες και όταν θα επιστρέψουμε στην Αθήνα θα έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους, με την επιστροφή αυτών που θα γυρίζουν από το Μουντιάλ», ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός.

Όσο για την προσαρμογή του Πάολο Φερνάντες; «Ήταν καλό το ντεμπούτο του. Θα μας δώσει τα δικά του στοιχεία. Μας καταλαβαίνει πολύ καλά πώς θέλουμε να παίξουμε παρότι είναι λίγο καιρό μαζί μας. Το πιο σημαντικό είναι πως οι παίκτες μου είναι χαρούμενοι και έχουν αυτοπεποίθηση», απάντησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ