Παναθηναϊκός: Στην Κύπρο και ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός: Στην Κύπρο και ο Αλαφούζος

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού ταξίδεψε στην Κύπρο και θα παρακολουθήσει από κοντά το σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Νέα Σαλαμίνα (7/12, 18:30).

Στην Κύπρο για το σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Νέα Σαλαμίνα (7/12, 18:30) βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού ταξίδεψε στη Μεγαλόνησο για να παρακολουθήσει από κοντά το τρίτο και τελευταίο φιλικό του Παναθηναϊκού επί κυπριακού εδάφους.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα βρεθεί το απόγευμα στο στάδιο της Αμμοχώστου και την Πέμπτη (8/12) θα επιστρέψει στην Αθήνα, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: Εκδικάστηκε η υπόθεση Μήτογλου – Πότε βγαίνει η απόφαση

Εκτός από τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΠΑΕ, στο «Στάδιο Αμμόχωστος» θα βρεθούν επίσης και περίπου 1.500 οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έχουν πάρει ήδη εισιτήρια για το παιχνίδι και περιμένουν να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Όπως προαναφέραμε, αυτό είναι το τρίτο φιλικό που δίνει ο Παναθηναϊκός στην Κύπρο, αφού τις προηγούμενες ημέρες οι Πράσινοι αντιμετώπισαν τις Χάποελ Μπερ Σεβά (3-1) και Πάφο (2-2).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ