Καμίνσκι: «Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, της πόλης και θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε το κλαμπ καλύτερο μέρα με τη μέρα»

Καμίνσκι: «Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, της πόλης και θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε το κλαμπ καλύτερο μέρα με τη μέρα»

Στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Ματσιέκ Καμίνσκι ζήτησε την βοήθεια των φίλων της ομάδας, τονίζοντας πως από την μεριά του θα κάνει τα πάντα, ώστε να κάνει το κλαμπ καλύτερο.

Στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση, προχώρησε ο νέος ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Ματσιέκ Καμίνσκι στο πλαίσιο της ανάληψης του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας από τον Φώτη Κωστούλα.

Ο Αμερικάνος επιχειρηματίας, με πολωνικές ρίζες στις πρώτες του δηλώσεις, ζήτησε από τον κόσμο της πόλης του Αγρινίου να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας, ενώ τόνισε πως θα κάνει τα πάντα, ώστε να αναβαθμίσει τον σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Ο Ιμπραΐμοβιτς διάλεξε την χώρα που θέλει να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Κωστούλα για τη φανταστική δουλειά που έχει κάνει στο κλαμπ μέχρι τώρα και είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ. Θα βοηθήσουμε ώστε το κλαμπ να γίνει καλύτερο. Θα χρειαστούμε τη στήριξη όλων και με τη στήριξη του κ. Κωστούλα θα πάμε μπροστά. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, της πόλης και θα κάνουμε τα πάντα για να κάνουμε το κλαμπ καλύτερο μέρα με τη μέρα».

«Θέλουμε να κάνουμε το κλαμπ καλύτερο σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, να ανέβουμε στη βαθμολογία, να κάνουμε καλύτερες τις εγκαταστάσεις ώστε και οι παίκτες να γίνονται καλύτερη. Να κάνουμε μια ομάδα νικήτρια, όπως ήθελε και ο κ. Κωστούλας».

Στη συνέχεια, ο γιος του κ. Καμίνσκι ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε όλους που είστε εδώ. Αυτό που θέλουμε είναι η ομάδα αλλά και το αθλητικό κέντρο να συνεχίσει να μεγαλώνει και να γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Θέλουμε επίσης να βελτιώσουμε και τις ακαδημίες μας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο του Αγρινίου για την υποδοχή».

Από την μεριά του ο πρώην πλέον μεγαλομέτοχος της ομάδας, Φώτης Κωστούλας τόνισε τα εξής:
«Το συζητούσαμε πως είχε έρθει η ώρα μου να αφήσω τον Παναιτωλικό σε καλύτερα χέρια και να αποχωρήσω. Είναι ακριβώς έτσι. Η ομάδα θα είναι σε καλύτερα χέρια. όσο και αν φαίνεται παράξενο. Έχω ζήσει μαζί τους πολλούς μήνες τον τελευταίο καιρό έχω καταλάβει πως αγαπάνε τα σπορ και το ποδόσφαιρο.

Έχουν και τεράστιες οικονομικές δυνατότητες και μπορούν να πάνε αρκετά ψηλά τον Παναιτωλικό. Τους αρέσει η Ελλάδα και η περιοχή μας, έχουν σχέδια για την περιοχή μας και αυτό θα είναι καλό και για την Ελλάδα μας και την περιοχή του Αγρινίου.
Το έχω πει πως πρέπει να αποχωρήσω γιατί δεν μπορούσα άλλο. Όταν κάποιος αγαπάει κάτι και δεν μπορεί να το κάνει καλύτερο πρέπει να το αφήσει για κάποιους που θα το κάνουν καλύτερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Αγρινιώτες και τους φίλους του Παναιτωλικού για την υποστήριξη που έχω.
Μπορώ να πω αν και τελειώνουν οι μέρες μου, μην το πάρετε τοις μετρητοίς, γιατί θα είμαι εδώ πολύ καιρό για να βοηθήσω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν και με τη στήριξη τους φτάσαμε τον Παναιτωλικό μέχρι έδω. Ήρθε η ώρα για να γίνει το επόμενο βήμα, αυτό που ζητάμε, να παίξει η ομάδα στην Ευρώπη και να είναι στις ψηλότερες θέσεις στη λίγκα.
Έχω υποσχεθεί στους φίλους μου, την οικογένεια Καμίνσκι, πως θα βοηθήσω μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι. Με αυτό θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους φιλάθλους για όλα τα χρόνια που πέρασα εδώ στο Αγρίνιο.
Σήμερα υπογράψαμε την πώληση των μετοχών. Δεν σημαίνει πως τελειώσαμε, υπάρχει μια εβδομάδα, δέκα μέρες. Δεν μπορούν να είναι από αύριο οι ιδιοκτήτες. Αν και για μένα αυτοί έχουν τις τύχες της ομάδας από τώρα. Περιμένουμε την έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Θα γίνει και αυτό τις επόμενες μέρες»

Σε ερώτηση για το τι κρατάει από την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, σημείωσε:
«Είναι πολλά που έχουν συμβεί αυτά τα χρόνια, δεν μιλάμε ούτε για ένα, ούτε για πέντε. Αυτό που αποκομίζω είναι πως με τη βοήθεια όλου του κόσμου καταφέραμε μια μική περιφερειακή ομάδα να τη φτάσουμε εκεί που πρέπει να είναι. Αυτό είναι στα θετικά, δεν ήταν όλα. Δεν τα πήγαμε καλά να μπούμε σε διάφορα σενάρια και δολοπλοκίες.

Αυτό που θεωρούσα κυριότερο είναι πως δώσαμε στον Αγρινιώτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα πως το ποδόσφαιρο μπορεί να λειτουργήσει σωστά, τίμια, ορθολογικά και αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μπορούσαμε να κάνουμε στο ίδιο το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι που θα μείνει στο τέλος και εύχομαι να το κρατήσουμε, να το διατηρήσουμε και τα επόμενα χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ