Ολυμπιακός: Η μεγάλη ευκαιρία του Γενάρη…

Ολυμπιακός: Η μεγάλη ευκαιρία του Γενάρη…

Ο Ολυμπιακός έμαθε το πρόγραμμα του για τον Ιανουάριο, με τον Μίτσελκα τους ποδοσφαιριστές του να γνωρίζουν ότι έχουν μπροστά τους μια μοναδική ευκαιρία...

Η Superleague επιστρέφει σε λίγες μέρες με τις ομάδες να προετοιμάζονται για την έναρξη του πρωταθλήματος μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ στο Κατάρ. Η διοργανώτρια αρχή μάλιστα ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (8/12) τις ημέρες και τις ώρες των αναμετρήσεων από την 14η (21-21/12) έως την 20η αγωνιστική (28/-30/1).

Ο Ολυμπιακός λοιπόν γνωρίζει ακριβώς το πρόγραμμα του για τις επόμενες επτά αγωνιστικές και τον κρίσιμο Ιανουάριο που θα κρίνει πολλά στη «μάχη» του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι που επέστρεψαν πριν από λίγες μέρες από την Εστεπόνα της Ισπανίας, όπου πραγματοποίησαν μίνι προετοιμασία στοχεύουν στο «κυνήγι» της κορυφής και το πρόγραμμα που καταρτήθηκε για τον επόμενο μήνα είναι δύσκολο μεν, αλλά χωρίς ντέρμπι για τους Πειραιώτες.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός μέχρι και το τέλος του Ιανουαρίου θα δώσει επτά παιχνίδια για τη Superleague, με τα τέσσερα εξ αυτών να είναι εκτός έδρας, όμως παρότι έχει δύσκολες αποστολές και ματς-παγίδες δεν έχει μεγάλο ντέρμπι. Το μόνο που έχει είναι ένα ματς στην έδρα του με αντίπαλο από το Big 5, τον Άρη, ενώ από εκεί και πέρα έχει αποστολές σε Γιάννινα, Βόλο, με τον Ιωνικό στη Νεάπολη και τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Παιχνίδια με απαιτήσεις και δυσκολίες, που όμως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κερδίσει για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Η επανεκκίνηση δίνει μια μοναδική ευκαιρία στον Ολυμπιακό να πλησιάσει στην κορυφή τον Παναθηναϊκό.

Ο ένας λόγος είναι το πρόγραμμα των Πειραιωτών που προσφέρεται για νίκες, ενώ ο άλλος είναι ότι τόσο το τριφύλλι, αλλά και οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης κοντράρονται μεταξύ τους σε αυτό το διάστημα και έχουν δύσκολα ματς και στο Κύπελλο. Ο Γενάρης είναι το «κλειδί» για την επιστροφή στην κανονικότητα για τον Ολυμπιακό, ενώ είναι κομβικός και για τα play off που θα έρθουν μερικές βδομάδες μετά, διότι η ομάδα του Μίτσελ δεν αποκλείεται να έχει «ροκανίσει» αρκετά τη διαφορά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο δεύτερο μισό της Super League (14η-20ή αγωνιστική):

14η αγωνιστική: ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (21/12, 20:00)
15η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (28/12, 18:00)
16η αγωνιστική: Ιωνικός-Ολυμπιακός (3/1, 21:30)
17η αγωνιστική: Βόλος ΝΠΣ-Ολυμπιακός (8/1, 16:00)
18η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Άρης (15/1, 19:30)
19η αγωνιστική: Ατρόμητος-Ολυμπιακός (22/1, 20:30)
20ή αγωνιστική: Ολυμπιακός-ΟΦΗ (29/1, 16:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ