Φιλική νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ με σκόρερ τον Γκαρσία (1-0, pics)

Φιλική νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ με σκόρερ τον Γκαρσία (1-0, pics)

Σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα στα Σπάτα η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ χάρη σε γκολ του Λιβάι Γκαρσία.

Στο δεύτερο και τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων, η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον ΟΦΗ στο «Σεραφείδειο», σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα προπονητικού χαρακτήρα.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι το πέτυχε ο Λιβάι Γκαρσία στο 24′, με ωραίο κατέβασμα και τελείωμα από ασίστ του Μάνταλου. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με την Ένωση να έχει τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια και να είναι περισσότερο απειλητική.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η… Πρέμιερ Λιγκ πρόβα και ο πρώτος «τελικός» με Ατρόμητο

Ο Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε πολλές δοκιμές καθώς χρησιμοποίησε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του, όπως και τους Χατζισαφί και Πινέδα που επέστρεψαν από το Μουντιάλ και πήραν χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης (46′ Στάνκοβιτς) Ρότα (56′ Ραντόνια) Μήτογλου, Μουκουντί (72′ Παρράς) Σιντιμπέ (56′ Χατζισαφί) Γιόνσον (72′ Μουστακόπουλος) Φράνσον (56′ Πινέδα) Μάνταλος (72′ Ε. Χριστόπουλος) Γκαρσία (56′ Φαν Βέερτ) Φερνάντες (72′ Σκόνδρας) Αραούχο (72′ Κοσίδης).

ΟΦΗ: Στίβενς, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Διαμάντης, Γιοχού (46′ Πασαλίδης) Βούρος (61′ Μπουζούκης) Ντιουσέ (74′ Φαλλατάχ) Μεγιάδο (61′ Στάικος) Μαρινάκης, Τοράλ (46′ Αποστολάκης) Ντίκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ