Αποθέωση ξανά για τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ: «Ο… στρατηγός της Νότιας Κορέας και το Μουντιάλ του 2026»

Αποθέωση ξανά για τον Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ: «Ο… στρατηγός της Νότιας Κορέας και το Μουντιάλ του 2026»

Ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ που αποθεώνεται από όλο τον κόσμο για τις εμφανίσεις του θα είναι ο «στρατηγός» της Νότιας Κορέας και στο Μουντιάλ του 2026, σύμφωνα με το ESPN.

Ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ πραγματοποίησε ένα ονειρικό Μουντιάλ με τη Νότια Κορέα, φτάνοντας μέχρι τους «16» της διοργάνωσης, όπου και αποκλείστηκε από τη Βραζιλία (4-1). Ο μέσος του Ολυμπιακού ήταν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών σε αρκετές στατιστικές κατηγορίες στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και ο «κινητήριος μοχλός» των Ασιατών στα ματς των ομίλων.

Ο Χουάνγκ ήταν το σημείο αναφοράς στη μεσαία γραμμή και γνώρισε την αποθέωση τόσο από τους συμπατριώτες του, αλλά και από πολλά ΜΜΕ στο εξωτερικό για τις εμφανίσεις που έκανε και που χάρισαν μια επική πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση.

Παρά το γεγονός ότι η Νότια Κορέα δεν είναι πλέον στα γήπεδα του Κατάρ τα αφιερώματα για τον Ιν-Μπεόμ και την ομάδα της χώρας του συνεχίζονται, με το ESPN να ασχολείται με τους παίκτες που θα κατέβουν στο επόμενο Μουντιάλ το 2026.

Η ιστοσελίδα, λοιπόν, έκανε ειδικό αφιέρωμα στους Ασιάτες ποδοσφαιριστές του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 2026, στη Βόρεια Αμερική, τοποθετώντας σε αυτούς και τον Νοτιοκορεάτη μέσο του Ολυμπιακού, για τον οποίο αναφέρεται με κολακευτικά λόγια και τον θεωρεί τον… στρατηγό της μεσαίας γραμμής της Κορέας.

Συγκεκριμένα, το «ESPN» υπογραμμίζει: «Ο κεντρικός αμυντικός Κιμ Μιν-Τζάε και ο στρατηγός της μεσαίας γραμμής Χουάνγκ Ινμπόμ, θα είναι στην τέλεια ηλικία των 30 ετών όταν έρθει η επόμενη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον επιθετικό Τσο Γκουε-Σουνγκ, ο οποίος απόλαυσε μια πρωτόγνωρη εμφάνιση με δύο γκολ κόντρα στην Γκάνα, να είναι νεότερος ένα χρόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ