Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό ο Συμεωνίδης

Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό ο Συμεωνίδης

Ο 18χρονος μέσος του Παναθηναϊκού, Τάσος Συμεωνίδης, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε την Τρίτη (13/12) ο Τάσος Συμεωνίδης.

Ο 18χρονος μέσος, μέλος της ομάδας που κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα με την Κ19 του «τριφυλλιού» κι ακολούθησε τη χειμερινή προετοιμασία των «πράσινων» στην Κύπρο, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστική στιγμή: Η μέρα που ο Γιάννης Διακογιάννης αποκάλυψε πως η Ρίκα Βαγιάνη είχε καρκίνο (pic)

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Τάσο Συμεωνίδη. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Συμεωνίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 6 Ιουλίου 2004 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2020. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του κεντρικού χαφ.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο».

Από την πλευρά του ο Συμεωνίδης λίγο μετά τις υπογραφές τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου μου γιατί μέσα από αυτό φαίνεται η εμπιστοσύνη του Παναθηναϊκού σε μένα.

Είναι η μοναδική ομάδα που το έχει κάνει αυτό για μένα και θέλω να της το ανταποδώσω. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό τόσο ο προπονητής όσο και οι συμπαίκτες μου στην Ακαδημία με έκαναν να νιώσω σαν να είμαι χρόνια στην ομάδα και τους ευχαριστώ γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ