«Ενδιαφέρον για Εμβιλά από τη Μέση Ανατολή»

«Ενδιαφέρον για Εμβιλά από τη Μέση Ανατολή»

Ο Γιαν Εμβιλά βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο Αραβικών ομάδων σύμφωνα με την «Equipe».

Ο Γιαν Εμβιλά είναι ο συνδετικός κρίκος του Ολυμπιακού στη μεσαία γραμμή τα τελευταία χρόνια και είναι ίσως ο πιο κομβικός παίκτης των ερυθρόλευκων την τελευταία τριετία.

Ο Γάλλος μέσος μάλιστα βγήκε για δεύτερη φορά στην καλύτερη 11αδα της σεζόν και με αφορμή τη βράβευση του στη Γαλλία κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια για το μέλλον του.

Ειδικότερα, η έγκυρη γαλλική ιστοσελίδα «Equipe» αναφέρεται στον Εμβιλά και έγραψε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον έμπειρο μέσο από ομάδες της Μέσης Ανατολής.

Το δημοσίευμα μιλάει για έντονο ενδιαφέρον, χωρίς όμως περαιτέρω λεπτομέρειες και χωρίς να δώσει το όνομα κάποιου συλλόγου, ενώ υπογραμμίζεται πως το συμβόλαιο του Εμβιλά με τους πρωταθλητές Ελλάδας λήγει το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως ο ίδιος ο Εμβιλά δεν φαίνεται πρόθυμος να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο οι σχέσεις του είναι εξαιρετικές, ενώ και οι ερυθρόλευκοι από τη δική τους πλευρά θέλουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις του και για αυτό αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία τους και μετά το καλοκαίρι του 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ