«Ενδιαφέρεται για τον Φαν Άανχολτ ο Ολυμπιακός» (vids)

«Ενδιαφέρεται για τον Φαν Άανχολτ ο Ολυμπιακός» (vids)

Ο Ολυμπιακός εμπλέκεται σε διάφορα σενάρια σχετικά με την περίπτωση του αριστερού μπακ της Γαλατασαράι, Πάτρικ Φαν Άανχολτ

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση απόψε (19:30) μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, καθώς αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Την ώρα λοιπόν που οι ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει όλο το βάρος στην επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, τα σενάρια και η μεταγραφολογία γύρω από τον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να προχωρήσουν σε κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ένας από τους παίκτες που φέρεται να προτάθηκε και να εξετάζεται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» είναι και ο Πάτρικ Φαν Άανχολτ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αλλά και οι Τούρκοι, οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον αριστερό μπακ της Γαλατάσαραϊ, με το τούρκικο δημοσίευμα να επισημαίνει ότι η «τσιμ μπομ» θα βοηθήσει στην αποχώρησή του εάν συμφωνήσει ο παίκτης με τους Πειραιώτες. Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μπακ, με το πλούσιο βιογραφικό μπορεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, όμως είναι θέμα χρόνου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να αποχωρήσει από τη Γαλατασαράι τον Ιανουάριο.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι το γεγονός ότι ξαφνικά από εκεί που ήταν βασικός τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και φέτος στο ξεκίνημα της σεζόν βρέθηκε εκτός πλάνων. Ο Φαν Άανχολτ έχει μια αξιοπρόσεκτη καριέρα ειδικά στην Premier League, ενώ βρίσκεται στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 32χρονος άσος μετακόμισε στη Γαλατά από την Κρίσταλ Πάλας το καλοκαίρι του 2021, μετρώντας έκτοτε 57 συμμετοχές (3 γκολ/5 ασίστ).

Από εκεί και πέρα, ο Φαν Άανχολτ που έχει υπάρξει διεθνής 19 φορές με την εθνική Ολλανδίας, ενώ ήταν υποψήφιος ακόμη και να βρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ και πιθανότατα θα ήταν αν δεν είχε παραγκωνιστεί τους τελευταίους μήνες.

Ο Ολλανδός μπακ έχει ένα μεγάλο βιογραφικό με περάσματα από σπουδαίες ομάδες όπως η Αϊντχόφεν, η Τσέλσι, η Κόβεντρι, η Νιούκαστλ, η Λέστερ, η Γουΐγκαν, η Βίτεσε, η Σάντερλαντ και η Κρίσταλ Πάλας.

Τα περισσότερα χρήματα για ‘κείνον τα έδωσε η Κρίσταλ Πάλας, 10,5 εκατ. ευρώ, για να τον πάρει από τη Σάντερλαντ, ενώ με την ομάδα του Λονδίνου έχει τα περισσότερα ματς στην καριέρα του σε σύλλογο, 134 συνολικά με 14 γκολ και 6 ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ