Πέρεθ: «Η ιδέα είναι να ξαναδούμε τον Παναθηναϊκό όπως του αξίζει»

Πέρεθ: «Η ιδέα είναι να ξαναδούμε τον Παναθηναϊκό όπως του αξίζει»

Όλα όσα δήλωσε ο Ρούμπεν Πέρεθ μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα παραμείνει μέχρι το 2025 ο Ρούμπεν Πέρεθ, με τον Ισπανό μέσο να περνά σήμερα την πόρτα των γραφείων της πράσινης ΠΑΕ, με σκοπό να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Οι φωνές του Μίτσελ, το «δώστε την μπάλα στον Φορτούνη», το ντουμπλάρισμα και η επίδειξη του Μαρσέλο

Ο Ισπανός μέσος που έχει εξελιχθεί σε ένα μηχανάκι στη μεσαία γραμμή των πράσινων μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου μίλησε στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού τονίζοντας τα εξής:

«Είναι αλήθεια ότι η προσαρμογή δεν ήταν πολύ δύσκολη για εμένα διότι υπήρχαν εδώ ήδη Ισπανοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι με βοήθησαν, ώστε να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατόν. Το γεγονός ότι βρίσκομαι για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας στην αρχή μου φαινόταν κάπως όμως όλα πάνε καλά και είμαι χαρούμενος που το πέτυχα και βρίσκομαι εδώ εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία που έχω»!

Είσαι 33 ετών και μόλις ολοκληρωθεί το νέο συμβόλαιο θα είσαι 36′. Έχεις σκεφτεί ότι είναι πιθανό να ολοκληρώσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό;

«Όντως θα ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου στα 36 μου. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ! Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος ώστε να αναλύσω τι θα συμβεί στο μέλλον. Δίνω μεγάλη αξία όμως στο σύλλογο και στον τρόπο που αυτός αναπτύσσεται και ελπίζω να συνεχίσει έτσι για πολλά χρόνια ακόμα».

Πως αισθάνεσαι για το νέο σου συμβόλαιο και ποιος είναι ο στόχος σου με τον Παναθηναϊκό;

«Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με το σύλλογο. Θα είμαι εδώ για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα και ελπίζω και για περισσότερα ακόμα. Είμαι ευτυχής. Ο σύλλογος και η ομάδα μεγαλώνουν και η ιδέα είναι να ξαναδούμε τον Παναθηναϊκό όπως του αξίζει και να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο».

Θέλεις να στείλεις κάποιο μήνυμα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού;

«Ναι από την πρώτη στιγμή που ήρθα έζησα την μεγάλη αγάπη των φιλάθλων. Αισθάνομαι σημαντικός από τον τρόπο που μου συμπεριφέρονται και με σέβονται. Ζω μια πολύ όμορφη στιγμή για την καριέρα μου. Είναι φίλαθλοι που θέλουν πάντα να μας στηρίζουν και μας ακολουθούν παντού! Τους ευχαριστώ πολύ και θέλω να συνεχίσουν να μας στηρίζουν γιατί τους έχουμε ανάγκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ