Χαμόγελα για Ροντινέι στον Ολυμπιακό

Χαμόγελα για Ροντινέι στον Ολυμπιακό

Ο Ροντινέι προπονείται κανονικά στον Ρέντη, ανεβάζει ρυθμούς μέρα με τη μέρα, έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και ετοιμάζεται για ντεμπούτο...

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Μίτσελ να καταστρώνει τα πλάνα του για το αυριανό ματς.

Την ίδια ώρα ο Ισπανός τεχνικός βλέπει στις προπονήσεις να έχει μπει κανονικά και ο Ροντινέι, ο οποίος αποκτήθηκε πριν μερικές μέρες και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Βραζιλιάνος μπακ από την πρώτη ημέρα που υπέγραψε στον Ολυμπιακό έλεγε πως θα είναι έτοιμος την 1η Ιανουαρίου για να αγωνιστεί κανονικά με την ομάδα και όλα δείχνουν ότι πράγματι είναι πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της 3ης Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Συγκεκριμένα, ο Ροντινέι έχει ξεκινήσει προπονήσεις κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι πως δείχνει ότι βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Όλα αυτά φυσικά με δεδομένο πως είχε ένα διάστημα αποχής. Ωστόσο, ο 30χρονος αμυντικός ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα και έχει εμφανιστεί στον Ρέντη σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Ο Ροντινέι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το 2023, όμως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και ο Μίτσελ βλέπουν τη σκληρή δουλειά και τη σοβαρότητα που δείχνει στις προπονήσεις και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την παρουσία του στον Ρέντη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ