Τι είπε ο Ροντινέι στη Βραζιλία για Ολυμπιακό, Χάμες και Μαρσέλο!

Τι είπε ο Ροντινέι στη Βραζιλία για Ολυμπιακό, Χάμες και Μαρσέλο!

Ο Ροντινέι μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό στη «χώρα του καφέ», ενώ υποκλίθηκε σε Χάμες Ροντρίγκες και Μαρσέλο.

Ο Ροντινέι είναι εδώ και μερικές μέρες και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, με τον Βραζιλιάνο μπακ να έχει «πιάσει» ήδη δουλειά στον Ρέντη και να προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα.

Ο Μίτσελ βλέπει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού να προπονείται σε υψηλούς ρυθμούς και φαίνεται πως ο στόχος είναι να αγωνιστεί με τη φανέλα των Πειραιωτών για πρώτη φορά στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό στις 3 Ιανουαρίου.

Από εκεί και πέρα, ο 30χρονος δεξιός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στην πατρίδα του και αναφέρθηκε στη μετακίνηση του στην Ευρώπη και τον Ολυμπιακό, αλλά και στις πρώτες εντυπώσεις του.

Συγκεκριμένα, ο Ροντινέι έκανε αναφορά στη συνύπαρξή του με τον Μαρσέλο και τον Χάμες, αλλά και στη ευκαιρία που του έδωσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας για να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος μπακ τόνισε: «Πάντα ήθελα να παίξω στην Ευρώπη και το να έχω αυτή την ευκαιρία τώρα που είμαι πιο έμπειρος, είναι προνόμιο. Επίσης, το να έχω συμπαίκτες όπως τον Μαρσέλο και τον Χάμες Ροντρίγκες με έχουν αφήσει άφωνο. Επομένως, σίγουρα θα βάλω τα δυνατά μου για να τιμήσω τη φανέλα του Ολυμπιακού και να μαζέψω περισσότερες απίστευτες στιγμές για την καριέρα μου. Αυτές οι πρώτες μέρες ήταν μέρες προσαρμογής, αλλά απολαμβάνω πραγματικά την πόλη και όλο το περιβάλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ