ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τσαούσης

ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Τσαούσης

Ο Μάριος Τσαούσης, επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης στον ΠΑΟΚ, ξεπερνώντας τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ευχάριστα είναι τα νέα στον ΠΑΟΚ, όσον αφορά στον Μάριο Τσαούση και την αποκατάσταση από τον τραυματισμό του. Ο νεαρός Έλληνας αμυντικός, είχε ήδη αγωνιστεί για περίπου 30 λεπτά στο ένα από τα τρία φιλικά που έδωσε ο ΠΑΟΚ στην Κύπρο και τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα.

Στη σημερινή (20/12) προπόνηση συμμετείχε κανονικά και είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τις επερχόμενες αναμετρήσεις του «Δικεφάλου». Από την άλλη στο μπλοκάκι των τραυματιών παραμένουν οι Λύρατζης, Κούρτιτς και Φελίπε Σοάρες.

Διαβάστε επίσης: Έπαθαν «πλάκα» στον Ολυμπιακό με τον Ιν-Μπεόμ – Από το Μουντιάλ απευθείας στην εντεκάδα

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Δύο μέρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2022-23 και τη μάχη στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, ο τομέας της τακτικής μονοπωλεί τις προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία.

Την Τρίτη (20.12) μετά την προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, οι παίκτες υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου έπαιξαν παιχνίδια με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες, ενώ στο φινάλε είχαμε τουρνουά τριών ομάδων.

Ο Μάριος Τσαούσης συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, ο Λευτέρης Λύρατζης έκανε ατομικό στο γήπεδο, ο Φιλίπε Σοάρες ακολούθησε πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο κι έκανε θεραπεία, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Την Τετάρτη (21.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ